Alexander Boele

Met de oprichting van de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) in 2017 is een belangrijke stap gezet om de bouwkundig inspecteur, die het in zich heeft om in positieve zin het verschil te maken op expertiseniveau, en een gezicht te geven. Als uitvoerende bestuurder binnen stichting NRBI ben ik belast met de kwaliteit en toezicht binnen de expertisekamers. 

Om met het NRBI en de Rbi-ers (ingeschrevenen in het expertiseregister) het verschil te maken binnen de (gerechtelijke) bouwkundigenonderzoeken , is het nodig om stappen te zetten mb.t. vakbekwaamheid, uniformiteit. Kwaliteit, kennis en kunde moet gewaarborgd worden. 

Met een gezonde dosis bedrijfskundig inzicht, jarenlange ervaring in het opzetten van een organisatie met zelfstandig bouwkundig experts, gevoel voor wanneer een bouwkundige expertise (inspectie) en bouwdeskundige passen bij het ideaal van het NRBI draag ik deze stichting graag verder. 

Rol
Bestuurder Kwaliteit & toezicht expertises
Functie
Bestuurslid NRBI kwaliteit en toezicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden