Alexander Boele (B.Eng)

Inspectiemanagement Nederland (www.i-nl.nl) is een serviceprovider voor en door experts.

Een uitvoering van een goede bouwkundige inspectie is een echt vak. Het gaat er hierbij echter niet alleen om de beoordeling van de woning op zich, maar ook dat je als bouwkundige ziet wat je zou moeten zien. Een ander belangrijk aspect is ook de manier waarop je dit vertelt. Uiteraard moet dit terug te zien zijn in een heldere rapportage. Dit goed doen kenmerkt een register bouwkundig inspecteur.

Vanuit Inspectiemanagement Nederland zorgen wij voor de kwaliteitsbezoeken tijdens de inspecties in het land. Door ook over de schouder van de inspecteur mee te kijken, maar ook zelf als inspecteur voor opdrachtgevers op te treden, zorg ik ervoor dat praktijk en theorie goed samen gaan.


Als register bouwkundig expert voer ik bureau-audits (validaties) en de veldaudits uit van de diverse aangesloten Register bouwkundig Inspecteurs.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

57 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
16 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3893 GK Zeewolde (Door: Jet Breukelmans)

De bouwkundige keuring werd uitvoerig gedaan, met veel uitleg en adviezen. Bouwkundig rapport ziet er netjes en overzichtelijk uit. Alles bij elkaar helemaal Top!

Geachte mevrouw Breukelmans, goed om te horen dat de bouwkundige keuring in Zeewolde van meerwaarde is geweest. De bouwkundige keuring is verplicht voor u als koper. Hiermee voldoe je aan je wettelijke onderzoeksplicht. Middels het bouwkundig rapport heeft u inzicht in de bouwkundige gebreken, herstelkosten direct en op termijn. Goed om te lezen dat u het bouwkundig rapport en mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde beoordeeld met een 8. Dank voor het vertrouwen, Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
16 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3892 EJ Zeewolde (Door: Jan Hoekstra)

Genoeg tijd genomen om alles te bekijken en aan ons uit te leggen waar hij op let. Tevens tips gegeven over hoe te woning te verbeteren op korte, maar ook op lange termijn.

Wij weten nu exact hoe het huis er bouwtechnisch bij staat en wat wij de komende jaren mogen verwachten aan kosten direct en op termijn.

Super bedankt.

Geachte heer Hoekstra, Het is van belang voor mij als bouwkundig inspecteur om kopers bouwtechnisch inzicht te geven van de bouwtechnische staat van de woning tijdends de rondgang. Even de roze bril afzetten. Een goede uitleg tijdens de bouwkundige keuring vindt ik belangrijk. Op het moment dat we gezamelijk bouwkundige keuring in Zeewolde afronden en de deur achter ons dicht trekken moet de koper al voor 80% weten wat ze aankopen. Middels het bouwkundig rapport krijgt u dan inzicht in de herstelkosten en kunt u een weloverwogen aankoopbeslissing nemen. Goed om te lezen dat u de bouwkundige keuring in Zeewolde positief heeft ervaren. Dank voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
06 januari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3892 BM Zeewolde (Door: Gea Bakker)

De bouwkundig inspecteur heeft het huis consequent en kundig vanaf de bovenste verdieping naar eerste verdieping tot de begane grond grondig en kritisch bekeken. Hierbij kwamen duidelijke punten naar voren die op kort termijn te verhelpen moeten worden en wat over een tijd aan de orde gaan komen. Dit is ook duidelijk in het bouwkundig rapport verwoord.

Geachte mevrouw Bakker, Ik hoop dat de bouwkundige keuring in Zeewolde u voldoende inzicht heeft gegeven om tot de koop over te gaan. Een bouwkundige keuring moet duidelijk zijn voor de koper. Goed om te horen dat de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde voor u dat inzicht heeft gegeven. Dank voor het vertrouwen en uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur. Groet, Alexander Boele register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o.
Alexander Boele
10.0
30 december 2019
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3891 Ds Zeewolde (Door: Marieke Vriezekolk)

Duidelijk, heldere uitleg, verstand van zaken. Ik zou Alexander Boele zeker aanbevelen als bouwkundig inspecteur bij een bouwkundige keuring.

Geachte mevrouw Vriezekolk, Dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Zeewolde en uw mooie review. Een betere klantervaring voor de bouwkundige keuring kan ik me niet wensen. Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde bouwkundige keuring in Zeewolde. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Alexander Boele, Register bouwkundig inspecteur Zeewolde e.o
Alexander Boele
10.0
17 december 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3826 BN Amersfoort (Door: Frank Mekkelholt)

Deskundige expert met oog voor details. Laat zich niet afleiden en neemt zijn tijd tijdens de opleveringskeuring.

Een 10. wat een mooie beoordeling als bouwkundig inspecteur. Dank voor het vertrouwen voor de opleveringskeuring in Amersfoort en uw mooie review. Er was helaas veel tijd nodig tijdens de opleveringskeuring in Amersfoort om geen oplevergebreken over het hoofd te zien. De woning in Amersfoort is toch opgeleverd. Wij wensen u dan ook veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Alexander Register bouwkundig Inspecteur
Alexander Boele
Bekijk alle reviews en ervaringen (57)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden