Dick Baars

Badex Advies & Expertise, Dronten. Wij verrichten vele bouwkundige inspecties. Tevens hebben wij ruim 35 jaar ervaring in bouw-en installatietechniek, met een unieke specialisatie op gebied van zwembaden, wellness, sport-en recreatie, ook hebben wij ervaring op het gebied van warmtetechniek. Wij hebben hierin jarenlange ervaring op opgebouwd, kennen juridische achtergronden, zijn op bovenstaande werkterreinen capabel.

Naast standaard rapportages als bouwkundig inspecteur kunnen wij ook een (contra-) expertise of deskundige rapport voor u opmaken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden! 

Ons team is geheel onafhankelijk en werken dus uitsluitend in opdracht van u. Onze experts zijn ervaren en u kunt van hen verwachten dat zij weten met de omvang, aanbesteding, uitvoering van herstel-, schoonmaak-, sloop- en opruim werkzaamheden om te gaan.

Wij zijn er trots op de beschermde titel, Register bouwkundig inspecteur,(Rbi) te mogen voeren. Wij conformeren ons aan de beroeps en gedragscode van het NRBI zodat alle partijen weten dat hun vastgoedobject bouwkundig, vakkundig gekeurd wordt. Naast onze erkenning bij de NRBI zijn wij erkend bij de FedEc (beroepsvereniging energieadviseurs) en werken tevens als deskundige als gerechtelijk deskundige. 

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,0 / 5,0

1 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
05 mei 2021
Offertetraject, 8023vs, Zwolle (Door: Anoniem)

Snel gehandeld
Bekijk alle reviews en ervaringen (1)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden