Geraar Titselaar

Mijn naam is Geraar Titselaar. Al jaren ben ik werkzaam als bouwkundig inspecteur in het land van Cuijk e.o. Onze expertise in de woning- en utiliteitsbouw wordt ingezet door intermediairs en consumenten om als onafhankelijk bouwkundig inspecteur op te treden.

Een onafhankelijk bouwkundig inspecteur is een persoon met de juiste kennis en kunde, binnen een bepaald vakgebied. Bij de uitvoering van een bouwkundige inspectie is het van belang dat men een onafhankelijk oordeel kan en moet geven over de bouwkundige staat van een vastgoedobject. Door op persoonsniveau te certificeren weet men dat juiste kennis en kunde voor een aanvrager ingezet wordt.

Sinds 2006 ben ik werkzaam als bouwkundig inspecteur. 
Wij bieden een uitgebreide dienstverlening op bouwkundig gebied. U kunt bij ons terecht voor:
- Bouwkundig Bestek / Technische Omschrijving
- Bouwbegeleiding / Bouwtoezicht
- Bouwkundige keuring / Aankoopkeuring
- Opleveringskeuring nieuwbouw
- Bouwkundig Advies

Kwaliteit, kennis en kunde van een bouwkundig inspecteur is van groot belang bij bouwkundige onderzoeken. Ik ben dan ook blij met het initiatief van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) om bouwinspecteurs op expertiseniveau erkenning te geven die ze verdienen. Na jaren van geen erkenning is er nu eindelijk erkenning voor het vak bouwkundig inspecteur.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden