Jaap Hofman

Als register bouwkundig inspecteur verzorg ik bouwkundig advies, gerechtelijke deskundigenonderzoeken,  bouwmediation en verbouwmediation. Ook verzorg ik bouwkundige keuringen.

Naast bouwkundige keuringen en (ver)Bouwmediation geef ik bouwadvies en uitleg op het gebied van bouwbesluit en bouwregelgeving.

Ik ben dan ook blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Eindelijk erkenning en herkenning voor kennis en kunde. Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur (Rbi) en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd.

In het Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op persoons- en expertiseniveau en spreekt mij dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundig adviezen, bouwmediation en verbouwmediation voldoen aan de eisen en inspectierichtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundige keuring of deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op mijn profiel pagina en boek direct. Of stuur mij een persoonlijke e-mail. Wij, of de planning van stichting NRBI, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Register bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,4 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
08 september 2021
Offertetraject, 1060 RZ, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
04 mei 2021
Offertetraject, 1111 WV, Diemen (Door: Anoniem)

Prettige samenwerking!

10.0
11 februari 2021
Offertetraject, 5126PH, Gilze (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
28 december 2020
Offertetraject, 1321VL, Almere (Door: Anoniem)

-
8.0
06 november 2020
Offertetraject, 1055 AK, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, Dank voor uw aanvraag voor uw opdracht voor een deskundigenonderzoek verbouw inzake een (ver)bouwgeschil met de aannemer. Goed om te lezen dat uw mijn deskundigenrapportage positief heeft beoordeeld. Ik hoop dat mijn deskundigenrapport heeft bijgedragen om het bouwgeschil tussen partijen op te kunnen lossen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwdeskundigenrapport, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Jaap Hofman Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Jaap  Hofman
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden