Joop Hoekstra

Mijn naam is Joop Hoekstra en ben woonachtig in Oppenhuizen, Friesland. Oorspronkelijk kom ik uit de installatie en bouw techniek, daarna als EPA-adviseur en legionella preventie adviseur. Tevens ben ik een BREEAM expert. Ondertussen ben ik al 15 jaar register makelaar & taxateur en bouwkundig inspecteur, lid VBO makelaar.

Ik sta ingeschreven in de registers SCVM en NRVT, kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed. In het dagelijkse leven houd ik me bezig met het taxeren van woningen en bedrijfspanden. Ook voer ik bouwkundige keuringen uit. Daarnaast help ik graag kopers met aankoopbegeleiding bij een zoektocht naar een woning.

Door ingeschreven te zijn in het NRBI register kan ik mij kwalitatief te onderscheiden als register bouwkundig (Rbi) inspecteur. Ik vind het belangrijk dat een potentiële opdrachtgever weet dat eisen worden gesteld aan de uitvoering van een bouwkundige keuring, maar bovenal het zijn van een goede inspecteur. Onder andere dat deze door permanente educatie op de hoogte is van actuele ontwikkelingen in de markt.  Zo weet mij opdrachtgever waar hij aan toe is en met wie hij te maken heeft. Misschien kan ik iets voor u betekenen!

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden