Kees Nederend

Nederend bouwadvies is een onafhankelijk expertise bureau om u te ondersteunen bij al uw (bouw)zaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gevestigd in Groesbeek provincie Gelderland en gespecialiseerd in bouwkundig advies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soort van bouwkundige dienstverlening, zoals een bouwkundige inspectie of opleveringskeuring. Ook verzorgen wij Energie labels (EPA- W) voor woningen en EPC- berekeningen voor nieuwbouwwoningen.

Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben trots en zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur te zijn geregistreerd en op persoonsniveau gecertificeerd binnen het Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,6 / 5,0

12 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
10 oktober 2019
Bouwtechnische keuring, 5854AH, Bergen (Door: Anoniem)

Meneer Nederend maakt op mij een gedegen en correcte indruk tijdens de bouwkundige keuring in Bergen.

Geachte mevrouw Vullings, Bedankt dat wij voor u de bouwtechnische keuring.in Bergen hebben mogen doen. Een review met een cijfer 8. Een mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Kees, Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Kees Nederend
10.0
02 oktober 2019
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 6904KB, Zevenaar (Door: Anoniem)

Controle rijdends de verbouw te Zevenaar. Professional service!

10.0
22 september 2019
Bouwtechnische keuring, 5824ar, Holthees (Door: Anoniem)

Prettig contact met de expert vooraf en tijdens keuring. Vakkundige bouwtechnische keuring, nam de tijd, oog voor details. Erg snel daarna rapport te downloaden. Een zeer compleet rapport , vol waardevolle info en aanbevelingen voor de koper. Ik zou deze expert zeer zeker aanbevelen aan derden en zelf ook weer vragen bij een volgende keer. We zijn zeer tevreden! 

10.0
28 juli 2019
Bouwkundige keuring , 5481LA, Schijndel (Door: Anoniem)

Alles is heel duidelijk in het bouwkundig rapport beschreven, Netjes foto's bij gedaan ! Kees wist overal veel vanaf en gaf mij goede tips tijdends de bouwkundige keuring in Schijndel. 

Dank je Jordy, veel woonplezier gewenst!
Kees Nederend
10.0
10 april 2019
Bouwkundige keuring , 5432AS, Cuijk (Door: Anoniem)

Prima bouwkundige keuring in Cuijk.

Bekijk alle reviews en ervaringen (12)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden