Manfred Borreman

Mijn naam is Manfred Borreman. Ik woon in Hattem, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Na mijn studie Bouwkunde en het behalen van mijn Aannemersdiploma ben ik gaan werken in de bouwwereld en heb ik diverse functies vervuld: werkvoorbereider, projectleider, bedrijfsleider, bouwopzichter en calculator. Na ruim 15 jaar veel ervaring te hebben opgedaan in loondienst ben ik in 2012 voor mezelf begonnen. Ik werk vanuit mijn 2 bedrijven, Bouw Connect Nederland en Home Profs, als bouwkundig adviseur en bouwbegeleider.

Ik werk o.a. voor Vereniging Eigen Huis, NRBI, diverse makelaars en particulieren die hun vastgoed door mij vakkundig gekeurd gekeurd krijgen.

Ik heb vanuit mijn praktijk als bouwkundig adviseur en bouwbegeleider ruime kennis en ervaring opgedaan met de navolgende werkzaamheden:

- Uitvoeren van bouwkundige rapportages bij juridische geschillen rond schades, dit voor diverse verzekeringsmaatschappijen

- Uitvoeren van bouwkundige/meeloop- en opleveringskeuringen bij aan en verkoop van woningen

- Geven van advies bij bouwkundige vraagstukken rond bouw en verbouw van woningen

- Bouwbegeleiding van het gehele traject van bouwaanvraag tot realisatie van woningen

Mijn motto: “Bouwbegeleiding met passie, kwaliteit en oog voor kostenbesparing”.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden