Alexander Boele

Inspectiemanagement Nederland (www.i-nl.nl) is een serviceprovider voor en door experts.

Een uitvoering van een goede bouwkundige inspectie is een echt vak. Het gaat er hierbij echter niet alleen om de beoordeling van de woning op zich, maar ook dat je als bouwkundige ziet wat je zou moeten zien. Een ander belangrijk aspect is ook de manier waarop je dit vertelt. Uiteraard moet dit terug te zien zijn in een heldere rapportage. Dit goed doen kenmerkt een register bouwkundig inspecteur.

Vanuit Inspectiemanagement Nederland zorgen wij voor de kwaliteitsbezoeken tijdens de inspecties in het land. Door ook over de schouder van de inspecteur mee te kijken, maar ook zelf als inspecteur voor opdrachtgevers op te treden, zorg ik ervoor dat praktijk en theorie goed samen gaan.


Als register bouwkundig expert voer ik bureau-audits (validaties) en de veldaudits uit van de diverse aangesloten Register bouwkundig Inspecteurs.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

65 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
06 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3844AD Harderwijk (Door: Lydia Zandvliet)

Kundige expert. Duidelijke info gegeven en alles grondig nagekeken.

10.0
22 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8162 NA Epe (Door: Floris Slooff)

Alexander was snel beschikbaar en heeft zich tijdens de bouwkundige inspectie niet laten afleiden door overige personen op locatie. Bouwkundig rapport werd snel beschikbaar gesteld, wat in deze hectische tijd erg is gewaardeerd. Hij is grondig te werk gegaan tijdends de bouwkundige keuring en heeft zaken gevonden die anders niet ontdekt zouden zijn. 

10.0
13 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1241 VX Kortenhoef (Door: Mike de Vries)

Tijdens de bouwkeuring in Kortenhoef tekst en toelichting ontvangen over de werkwijze van de bouwkundigekeuring wat ik prettig vond. Ook snel het uitgewerkte bouwrapport ontvangen, verwacht niet nog een keer in de komende jaren een bouwkundige keuring te hoeven laten uitvoeren maar had hem anders zeker nog een keer uitgenodigd voor een bouwkundige keuring.

10.0
21 mei 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3894GL Zeewolde (Door: Arjan Bruinekool)

Alexander heeft onze eind opleverinspectie in Zeewolde gedaan en we zijn erg tevreden. Hij heeft veel kennis en weet ook zeker goed met de aannemer om te gaan zodat de opleverpunten goed en duidelijk zijn. Ook neemt hij goed de tijd tijdens de opleveringskeuring om alles  te controleren waardoor wij weten dat hij kwaliteit wil afleveren.

Geachte heer Bruinekool, Dank voor de opdracht voor een eind opleverinspectie in Zeewolde van uw nieuwbouw woning en uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u de door mij uitgevoerde opleveringskeuring in Zeewolde positief heeft ervaren. Als register bouwkundig inspecteur in de provincie Flevoland tracht ik mijn kwaliteit, kennis en kunde goed in te zetten om nieuwbouwkopers bij de oplevering onafhankelijk bij te staan. Het is daarom dan ook fijn om te lezen dat dit weer is gelukt. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringinspectie in Zeewolde dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register bouwkundig inspecteur Flevoland
Alexander Boele
10.0
19 mei 2020
Offertetraject, 1328DC, Almere (Door: Anoniem)

Erg tevreden met de expertise
Geachte mevrouw, Dank dat u als jurist de moeite heeft genomen om mij als register bouwkundig inspecteur te beoordelen via de lextool voor een bouwkundig expertise in Almere. Er gaat vaak veel mis bij verbouwingen. Inzicht verkrijgen in het stand van het werk, (ver)bouwgebreken en geschilpunten is dan ook vaak van belang. Ik ben dan ook als bouwkundig expert blij om te lezen dat u tevreden bent over de door mij uitgevoerde bouwkundig expertise. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig expertise rapport in Almere dan hoor het graag. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig inspecteur Alexander Boele Flevoland e.o.
Alexander Boele
Bekijk alle reviews en ervaringen (65)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden