Alexander Boele (B.Eng)

Inspectiemanagement Nederland (www.i-nl.nl) is een serviceprovider voor en door experts.

Een uitvoering van een goede bouwkundige inspectie is een echt vak. Het gaat er hierbij echter niet alleen om de beoordeling van de woning op zich, maar ook dat je als bouwkundige ziet wat je zou moeten zien. Een ander belangrijk aspect is ook de manier waarop je dit vertelt. Uiteraard moet dit terug te zien zijn in een heldere rapportage. Dit goed doen kenmerkt een register bouwkundig inspecteur.

Vanuit Inspectiemanagement Nederland zorgen wij voor de kwaliteitsbezoeken tijdens de inspecties in het land. Door ook over de schouder van de inspecteur mee te kijken, maar ook zelf als inspecteur voor opdrachtgevers op te treden, zorg ik ervoor dat praktijk en theorie goed samen gaan.


Als register bouwkundig expert voer ik bureau-audits (validaties) en de veldaudits uit van de diverse aangesloten Register bouwkundig Inspecteurs.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

62 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
21 mei 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3894GL Zeewolde (Door: Arjan Bruinekool)

Alexander heeft onze eind opleverinspectie in Zeewolde gedaan en we zijn erg tevreden. Hij heeft veel kennis en weet ook zeker goed met de aannemer om te gaan zodat de opleverpunten goed en duidelijk zijn. Ook neemt hij goed de tijd tijdens de opleveringskeuring om alles  te controleren waardoor wij weten dat hij kwaliteit wil afleveren.

10.0
19 mei 2020
Offertetraject, 1328DC, Almere (Door: Anoniem)

Erg tevreden met de expertise
10.0
15 maart 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3846 Harderwijk (Door: Ineke de Boer)

Snel in contact en een fijne en duidelijke uitleg tijdens de oplevering van onze woning in Harderwijk. Wij zijn erg blij met de tips en zullen je naam zeker laten vallen. 

10.0
10 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8241 BG Lelystad (Door: Freek Meulman)

Uitstekende dienstverlening. Goede communicatie vooraf. Prettig in omgang. 

Op tijd aanwezig. Tijdens ronde door het huis met aandacht door alle ruimtes gelopen. Goede kennis van wat wel en niet binnen de normen valt. 

Na afloop eenvoudige stappen voor betalen en ontvangen van het opleveringsrapport. Ik beveel Lexacon en Alexander aan aan toekomstige huiseigenaren! 

10.0
01 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3825JK Amersfoort (Door: J.R. Sikken)

Hij lijkt mij erg deskundig als bouwkundig inspecteur. Hij heeft me meegenomen door het huis en alles rustig uitgelegd. Ik heb ervan geleerd. Prettig persoon.

Geachte heer Slikken, Dank voor de aanvraag voor de bouwkundige keuring te Amersfoort. Fijn om te horen dat u van de bouwkundige keuring geleerd heeft. Met vriendelijke groet, Alexander Boele Register Bouwkundig Inspecteur Zeewolde
Alexander Boele
Bekijk alle reviews en ervaringen (62)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden