Frank Arnoldus

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
12 juli 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 1394 KE, Nederhorst Den Berg (Door: Anoniem)

Loyalexperts (lextool) is een zoekmachine voor experts. De register bouwkundig inspecteurs zijn voor ons vindbaar als intermediair gespecialiseerd op outsourcing van experts op expertiseniveau. Wij zijn als intermediair dan ook tevreden over de kwaliteit van register bouwkundig inspecteur van de geleverde dienst. De bouw gebreken onderzoek is naar tevredenheid uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Loyalexperts.com
10.0
07 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3421AM Oudewater (Door: Susannah Dijkstra)

Frank was bijzonder prettig om mee samen te werken en wij zijn dan ook heel blij dat hij onze toekomstige woning bouwkundig heeft kunnen keuren. Het maken van de afspraak was gemakkelijk, Frank was flexibel en is voor ons op korte termijn op een zaterdag gekomen. Daarnaast was de daadwerkelijke bouwkundige keuring in Oudewater bijzonder professioneel en doorgrondig uitgevoerd en heeft hij ons goed geadviseerd. Mochten wij ooit weer gebruik moeten maken van een bouwkundige keuring, dan zal ik opnieuw contact opnemen met De Kwaliteitsborger. 

10.0
08 juni 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 4132GH, Vianen (Door: Anoniem)

Snel en zeer flexibel! Heel fijn om mee samen te werken.
Geachte heer Stokkink, Goed om te lezen dat u als intermediair (Thuiz Hypotheken) tevreden bent over de bouwkundige keuring in Vianen en het proces binnen de lextool voor uw cliënt. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Vianen dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Frank Arnoldus Register bouwkundig Inspecteur Vianen en omgeving.
Frank Arnoldus
10.0
29 mei 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 2391ed Hazerswoude-Dorp (Door: Akif Han)

Wij hebben in mei 2020 een bouwkundige keuring in Hazerswoude-Dorp laten uitvoeren door Frank Arnoldus, De Kwaliteitsborger. 

Frank heeft ons vakkundig en vriendelijk begeleid door de woning en ging erg precies te werk. Een aanrader! 

Daarnaast heeft hij ons ook nog advies gegeven over vragen die wij hadden op het gebied van verduurzaming. 

Geachte heer Han, Fijn dat u even de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Hazerswoude-Dorp. Voor mij als register bouwkundig inspecteur is het belangrijk dat een koper weet wat hij of zij gaat aankopen. Middels een bouwkundige keuring voor de koop weet u wat u aankoopt als koper. Wij wensen u veel succes bij uw aankoopbeslissing. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Hazerswoude-Dorp dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Frank Arnoldus Register bouwkundig inspecteur Hazerswoude-Dorp en omgeving.
Frank Arnoldus
10.0
13 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3646BB Waverveen (Door: Sebastiaan van den Haak)

Voor ons toekomstige huis wilden wij een bouwtechnische keuring in Waverveen uit laten voeren. Via Google uiteindelijk op de website terechtgekomen van het NRBI. Voordat we een bouwkundige keuring hadden geboekt zaten we al met een paar vragen. Daarom hadden we eerst contact opgenomen met Frank, waarna we snel een uitgebreid en duidelijk antwoord ontvingen. Frank werkt zorgvuldig en geeft adviezen waar nodig. Hij gaf tijdens de bouwkundige keuring aan dat als we later nog vragen zouden hebben, wij hem gerust kunnen mailen. Het is duidelijk dat Frank passie voor zijn vak heeft.

Geachte heer van den Haak, Goed om te lezen dat u vertrouwen heeft gehad na het beantwoorden van de vragen over de bouwkundige keuring in Waverveen om de opdracht bij mij te plaatsen. Tijdens of na de bouwkundige keuring ontstaan er altijd vragen. Het is in het belang van de koper dat de bouwkundige vragen beantwoord worden. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Waverveen dan kunt u mij altijd bellen. Nogmaals dank dat u de tijd en moeite heeft genomen uw ervaring te delen middels deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Frank Arnoldus Register Bouwkundig Inspecteur
Frank Arnoldus
10.0
10 maart 2020
Offertetraject, 5301WS, Zaltbommel (Door: Anoniem)

Zeer goed en volledige rapportage. Prijs/kwaliteite zeer goed! Eeen 9
Het verrichten van bouwexpertise aan een wandcloset vanwege het niet functioneren was ook voor mij even zoeken. Echter is het me gelukt om non-conformiteit aantoonbaar te maken. Ik hoop dan ook dat u middels mijn expertise rapport het bouwgeschil met de aannemer en uw cliënt kunt oplossen. Dank voor uw mooie beoordeling en vertrouwen voor de bouwexpertise in Zaltbommel. Met vriendelijke groet, Frank Arnoldus Register Bouwkundig Inspecteur Hazerswoude-Dorp
Frank Arnoldus
10.0
08 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2271BK Voorburg (Door: Thom de Jong)

Erg tevreden over deze keuring. Dhr. Arnoldus ging zeer grondig te werk en nam de tijd om het hele huis te onderzoeken. Hij is het dak op geweest, onder de vloer geweest, elk stopcontact gecontroleerd en singaleerde diverse tekortkomingen die wij zelf nooit ontdekt zouden hebben. In het verleden had ik weleens de indruk dat de  bouwkundige keuring een formaliteit was, maar met dhr. Arnoldus kreeg ik waar voor mijn geld en koop ik met vertrouwen het huis. Bovendien kregen wij diverse bruikbare adviezen m.b.t. verduurzaming in een aparte analyse. Het inspectierapport is grondig en inzichtelijk opgesteld. Vijf sterren!

Geachte heer de Jong, Dank voor de opdracht voor de bouwkundige keuring in Voorburg en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Goed om te lezen dat u de meerwaarde van de bouwkundige keuring inziet en dat u hierover van mening bent veranderd. Een bouwkundige keuring kost geld maar brengt ook geld op. Inzicht in de bouwgebreken, technische staat voorkomt een miskoop of u weet wat u aankoopt zodat u en in de toekomst weet wat de investeringen zijn. Een bouwkundige keuring verdient zich ook vak terug in de onderhandeling. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring Voorburg dan kunt u mij bellen. Met vriendelijke groet, Frank Register Bouwkundig Inspecteur Voorburg e.o.
Frank Arnoldus
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden