Hans Hoedemaekers

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
25 juni 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 6445CJ Brunssum (Door: Jos van Mil)

Dhr. Hoedemaekers is een kundig bouwkundig inspecteur en heeft bij ons een gedegen bouwgebreken onderzoek uitgevoerd. Hij is transparant over de kosten en communiceert helder. Dhr Hoedemaekers is bereid om duidelijke toelichting te geven op de uitkomsten van zijn bouwkundig onderzoek en maakt zaken voor ons zeer helder. Wij zijn zeer tevreden.

10.0
03 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 5666 RZ, Geldrop (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank dat u uw ervaring over de opleveringskeuring in Geldrop heeft gedeeld. Een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of oplevergebreken dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Hans Hoedemaekers Register bouwkundig inspecteur Limburg.
Hans  Hoedemaekers
10.0
19 december 2019
Bouwkundige keuring , 5623GX Eindhoven (Door: Simon van Wijk)

Prima bouwkundige keuring in Eindhoven voor mijn klant,. Duidelijke uitleg en duidelijk bouwkundig rapport.

Met vriendelijke groet, 

Simon van Wijk Aankoopmakelaar

Geachte heer van Wijk, Dank voor het vertrouwen als aankoopmakelaar voor de bouwkundige keuring in Eindhoven en uw mooie recensie. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring een wel overwogen aankoopbeslissing kunt maken samen met uw opdrachtgever. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemaekers Register Bouwkundig Inspecteur Eindhoven e.o.
Hans  Hoedemaekers
8.0
18 november 2018
Bouwkundige keuring , 6431 EW, Hoensbroek (Door: Anoniem)

Goede bouwkundige keuring in Hoensbroek. Goed geregeld. 

Nette keuring door een correcte keurder
Fer Haas
Geachte heer Hoks, Bedankt voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Hoensbroek. Ik hoop dat u als aankoopmakelaar met de bouwkundige keuring voor uw klant het verschil kunt maken en tot een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen komen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Hoensbroek dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Hans Register bouwkundig inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
10.0
05 juli 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 6217JN Maastricht (Door: Agnes Melicher)

We waren tevreden met de bouwkundige keuring in Maastricht door Hans

Geachte mevrouw, Dank voor uw mooie recensie voor de door mij uitgevoerde bouwtechnische keuring in Maastricht. Een bouwtechnische keuring met vele bouwgebreken. De kosten direct en op termijn binnen de bouwtechnische keuring geven u hopelijk voldoende inzicht om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de bouwtechnische keuring in Maastricht, Met vriendelijke groet, Hans, Register bouwkundig inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden