Marcel Kaffa

Service West Wonen BV is een bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd en gecertificeerd is om onroerend goed (woningen en utiliteit) energetisch te waarderen, verbeterplannen op te stellen om deze uiteindelijk naar een betere energieklasse te leiden. De medewerkers van ons bureau zijn allen technisch geschoolde vaklieden en vanuit de praktijk doorgegroeid naar inspecteurs. De keuze voor het NRBI was dan ook snel gemaakt.

De redenen om te kiezen voor Service West Wonen B.V. zijn: Goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Alles onder een dak en in eigen beheer. Transparant en flexibel. Service West Wonen B.V. is een informeel kantoor met korte lijnen. Wij geloven dat contact tussen opdrachtgever en klant laagdrempelig moet zijn. Ons bedrijf brengt dagelijks energielabels uit voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, makelaars en particulieren in het westen van Nederland. Ook voeren wij diverse andere inspecties uit, waaronder bouwkundige inspecties.

Wij zien het NRBI als een erkenning van betrouwbaarheid en professionalisering voor de markt en was hier, naar mijn inziens, heel hard behoefte aan. Als register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) houdt ik me aan de beroeps en gedragscode en keuringsrichtlijnen van het NRBI. zo weet u dat uw vastgoed object vakkundig gekeurd wordt.

 

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

5,0 / 5,0

1 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
13 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 2555PH Den Haag (Door: Anthony Wagteveld)

Heldere en rustige uitleg over alle bouwkundige onderdelen en de te verwachten herstelwerkzaamheden door Marcel Kaffa. Zeker aan te raden voor mensen die een aankoopkeuring overwegen!

Heel erg graag gedaan en dank voor de review :)
Marcel Kaffa
Bekijk alle reviews en ervaringen (1)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden