Rense de Vries

Binnen de regio Amsterdam werken wij binnen ons bedrijf met een compact team van 2 vaste Register bouwkundige inspecteurs, waarvan ik Rense de Vries en Ron de Kort. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in en rondom Amsterdam. Onze Register bouwkundig Inspecteurs en de register bouwkundig inspecteurs waar wij mee samenwerken zijn op persoonsniveau gecertificeerd. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen beun de beunhazen, maar gecertificeerde bouwkundig inspecteurs en bouwtechnisch geschoolde Register Bouwkundig Inspecteurs met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Rense de Vries weet wat er speelt als register bouwkundig Inspecteur; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Zijn bouwkundige kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als gecertificeerde bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd. En ook omdat ik daarmee, als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi, binnen deze expertisekamer bestaande bouw een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid van bouwkundig inspecteurs binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig Amsterdam?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise in Amsterdam of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

48 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
21 december 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1391 CR, Abcoude (Door: Anoniem)

We zijn erg tevreden over Ron: hij reageerde snel, was kritisch tijdens de keuring en heeft een goed bouwkundig rapport geschreven waar we veel aan hadden. Communicatie over de oplevering van het rapport kan nog wat beter (eerst woensdagavond, toen donderdag einde dag, we kregen het donderdagavond), maar verder helemaal top. Zeker aan te bevelen!

Geachte mevrouw, Een 10 voor de dienst “Bouwkundige keuring aankoop” in Abcoude. Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Ik geef U gelijk over de communicatie over het rapport. Tijdens de inspectie op woensdag had ik mij vergist over een afspraak die via mijn kantoor gemaakt was. Fijn dat u uw ervaring over de aankoopkeuring heeft willen delen. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
6.0
17 december 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1095 MD, Amsterdam (Door: Anoniem)

Unfortunately Martin could not come and sent in a substitute. Thankful for that in these tough times. I have mixed feelings about the assessment done by the substitute. It felt like I was continously being told how great the builder was with 150 years of history instead od actually completely focusing on the assessment. Example - I saw water in the bathroom pointing maybe it was a leak, but was told the lady just cleaned the apartment bathroom before assessment. However, next day when I came back to the apartment the floor was still wet and it indeed was a leakage. If the assessor would have taken my comment seriously, he would have focused on assessing my concern instead of talking about the greatness of the builder. Coming back to the point I made at the beginning, mixed feelings as I am not sure I hired an independent assessor for myself or the builder! 

Beste Nitin Bakhru, Alle bouwkundig inspecteurs van het NRBI zijn onafhankelijk. Wij moeten ons houden aan de gedragscode en worden door het NRBI gecontroleerd . Dat ik een compliment over de aannemer heb gemaakt wil niet zeggen dat ik niet onafhankelijk ben. Misschien is mijn enthousiasme in het Engels over een opleveringskeuring met nul opleverpunten verkeerd over gekomen. Ik had net een opleveringskeuring van een nieuwbouw woning met 25 opleverpunten gedaan. Tijdens de inspectie en de uitleg, die ik op uw verzoek in het Engels uitvoerde, hing er geen water aan de kraan of aan de doucheslang. De douchedrain was wel nat. De schoonmaakster van uw mooie nieuwbouw appartement in Amsterdam was een kwartier voor de oplevingskeuring vertrokken. Ik begrijp je dat u zeer teleurgesteld bent dat ik de aansluiting van de doucheslang op de thermostaatkraan niet beter gecontroleerd heb. Mijn excuses hiervoor.
Ron de Kort
10.0
09 december 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1501 SE, Zaandam (Door: Anoniem)

Snel, professioneel en duidelijke bouwkundige keuring!  Dank!

Geachte mevrouw Noordhoek, beste Lea, Snelheid is soms gewenst en we proberen altijd te zoeken naar een oplossing binnen onze mogelijkheden en aangesloten register bouwkundig inspecteurs. en bouwkundige keuring in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en omgeving op kort termijn is vaak lastig. Maar waar een wil is, is een weg. Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Zaandam en uw mooie review als intermediair. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
27 november 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1033 WG, Amsterdam (Door: Anoniem)

Kwam zeer deskundig over.

Geachte heer van Duinen, beste Cor, Als register bouwkundig inspecteur ben ik aangesloten bij het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs ( NRBI ). Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur in de bestaande bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw en zorgt dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden. Dank voor de opdracht voor de Opleveringskeuring Nieuwbouw en uw positieve review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register bouwkundig inspecteur
Ron de Kort
10.0
27 november 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1035XS, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (48)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden