Stephan Haak

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
03 februari 2020
Offerteaanvraag: Lienden, De Hofstede 30 (Door: Daniëlle Kersten)

Grondig en duidelijk rapport.

Dank voor uw positieve reactie inzake ern specialistisch onderzoek in Liende. Wij hopen nog veel voor u en uw cliënten te mogen betekenen, ook dank voor het gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur (Rbi)- technisch deskundige AE Expertise/NRBI
Stephan Haak
8.0
30 januari 2020
Offerteaanvraag: Arnhem, Meester D.U. Stikkerstraat 13A (Door: Daniëlle Kersten)

Beoordeling van de expert is een dikke 8.
Geachte mevrouw, Dank voor de opdracht voor een bouwgeschil over tegelwerk in Arnhem. We zijn blij dat u als rechtsbijstand verzekeraar mijn expertise rapportage positief beoordeeld. Wij hopen dat middels het expertise rapport over het tegelwerk u namens uw cliënt het geschil aannemelijk kunt maken. Mocht u nog vragen hebben over het expertise rapport tegelwerk dan horen wij dat uiteraard graag. Mt vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig inspecteur specialistische onderzoeken.
Stephan Haak
8.0
17 december 2019
Offertetraject, 4847JA, Teteringen (Door: Anoniem)

alleen jammer dat het rapport wat langer op zich liet wachten, maar begreep dat dit overmacht was
Geachte mevrouw mr. (Jurist), Dank voor uw gegeven rating en uw vertrouwen voor een specialistisch onderzoek in Teteringen. De uitgevoerde specialistisch onderzoek liet even op zich wachten vanwege de moeilijkheidsgraad en inhoudelijke reactie. Met vriendelijke groet, Stephan Haak Register bouwkundig Inspecteur - specialistisch onderzoek
Stephan Haak
6.0
17 mei 2019
Offerteaanvraag: Apeldoorn, Billitonlaan 14 (Door: Milon Fleuren)

Prima rapport.
Geachte mevrouw mr. (Jurist) Dank voor de expertise aanvraag inzake het bouwgeschil over een Microtopping vloer in Apeldoorn. Voor mij als register bouwkundig inspecteur was het een uitdaging om bouwgeschil goed onderbouwd aan te leveren dit om dat de Microtopping vloer specifiek gaat over het toegepaste materiaal en de wijze van uitvoering. Uiteindelijk is het gelukt en we hopen dat u het geschil kunt beslechten met ons expertise rapport. Met vriendelijke groet, Stepfan Haak Register bouwkundig Inspecteur specialistisch onderzoek (SOG)
Stephan Haak
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden