Wendy Versteeg

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

8.0
11 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072db Rotterdam (Door: Ab van Meurs)

Ook nu waren we weer zeer tevreden over Wendy bij de oplevering van ons appartement.

Zeker met de manier waarop ze in conclaaf ging met de uitvoerder tijdens de oplevering. 

10.0
19 juni 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3072db Rotterdam (Door: Ab van Meurs)

Zorgvuldig gecontroleerd en oplevergebreken aangewezen die wij zelf niet hadden ondekt.

Tevens goede tips en adviezen gegeven.

We zijn blij dat Wendy tijd heeft om ook de opleveringskeuring in Rotterdam te begeleiden.

10.0
01 juni 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3251nj Stellendam (Door: Martin Mak)

Zowel de vooroplevering als de eindopleveringskeuring door Wendy laten doen. Haar directe manier van communiceren bevalt mij wel. Er waren best wel wat opleverpuntjes, waarvan ik er zelf toch een aantal over het hoofd gezien zou hebben. 'Gelukkig' heb ik zelf de volgende dag nog het ontbreken van een blindplaat achter de lade van de wastafel gevonden.

Ik heb door de keuringen nu wel het vertrouwen dat het huis in kwalitatief goede staat is opgeleverd.  

10.0
29 december 2019
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 3072 EX Rotterdam (Door: Martin Huizer)

Geen opmerkingen op de opleveringskeuring.

Geachte heer Huizer, bedankt voor de mooie beoordeling en de opdracht voor de voorschouw opleveringskeuring in Rotterdam. Vele oplevergebreken. Nu maar hopen dat bij de opleveringskeuring in Rotterdam (sleuteloverdracht) de oplevergebreken verholpen zijn. Let op: Een opleveringskeuring is mijn inziens nodig vanwege de juridische lading / overdracht en aan te raden. Indien u een opleveringskeuring in Rotterdam nodig heeft kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register bouwkundig inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
8.0
20 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, De Fenixlofts in Rotterdam zijn bijna allemaal opgeleverd. De projectbouwkundigen waaronder ik zijn er maar druk mee geweest om alle oplevergebreken op te sporen. Maar een mooi resultaat staat. Dank voor de opdracht tot het uitvoeren van een opleveringskeuring in Rotterdam en natuurlijk uw mooie review. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwbouw appartement. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
13 november 2019
Voorschouw Oplevering Appartement, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

voortvarerd en prettig; prima combinatie

Geachte mevrouw, Binnen de Fenixlofts zouden we ingeschakeld worden als (Rbi) projectbouwkundigen voor de opleveringskeuringen van de appartementen. Van de meer dan 200 appartementen zijn bijna allemaal voorschouw opleveringskeuringen uitgevoerd. Het bleek nodig. Bij de opleveringskeuring (uiteindelijke sleutel overdracht) bleken oplevergebreken niet goed te zijn opgelost en zelfs meer oplevergebreken te zijn ontstaan na de voorschouw. We zijn dan ook blij dat wij namens alle kopers met de Rbi-Projectbouwkundigen er toe hebben kunnen bijdragen aan een mooi moment namelijk de opleveringskeuring. Ervaringen van bouwkundigen keuring zijn belangrijk. dank dat u dit wilde delen en voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
02 november 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Ervaren medewerker die veel tips heeft gegeven tijdens de oplevering. Wordt gewaardeerd en zonder haar had ik veel afwijkingen niet geconstateerd. Zeer tevreden over haar manier van aanpak. 

8.0
16 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex , Rotterdam (Door: Anoniem)

Zie toelichting voorschouw, in een woord top !

Geachte heer, Dank voor de collectieve opdracht voor de opleveringskeuring in Rotterdam van het project Fenixlofts . Wat een bijzonder project en bijzondere samenwerking met de VvE en leden en meerdere register bouwkundig inspecteurs als kwaliteitsborgers. Jammer dat de opleveringen van de appartementen moeizaam verliepen en zoveel oplevergebreken (50+ gemiddeld) had en dat de aannemer in eerste instantie weigerde de oplevergebreken te noteren in het proces verbaal van opleveren. Maar goed dat we in het collectief de kwaliteit hebben bewaakt. Meer dan 200 appartementen opgeleverd in Rotterdam. Nogmaals dank voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie recensie. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
16 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Extreem goed en nauwkeurige expertise. Uitermate tevreden over zowel de schou als de opleverings keuring. Zeer aan te bevelen. 

Ard Veldheer

Beste Ard, Dank voor de opdracht voor een voorschouw en een opleveringskeuring van jouw mooie appartement. De Fenixlofts is een bijzonder object. Bijzonder was ook hoe de aannemer de voorschouw en opleveringskeuring slecht hadden voorbereid. Maar ook was het bijzonder dat wij als rbi-Projectbouwkundigen de kwaliteit mochten waarborgen namens alle kopers en de Vve. Ondanks de vele oplevergebreken een mooi appartement. Gefeliciteerd! Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
13 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Wij zijn zeer tevreden over de inbreng en expertise van mevrouw Versteeg. Zij heeft bij ons zowel de schouw als ook de oplevering begeleid. Naast de feitelijke en technische inbreng die zij had, heeft haar rapport en adviezen ons geholpen in het traject naar Heijmans toe.

Een zaak moet echt direct veranderen in jullie systeem. Ik had dit ook al gemeld na de schouw en vind het jammer dat dit niet al veranderd is. Ook heb ik geen terugkoppeling gehad op mijn punt; dat kan beter...

Punt is dat je al toestemming moet aanklikken om rapport naar derden te versturen, vóórdat je het rapport hebt kunnen lezen.

Die volgorde moet andersom m.i.

vr.gr. en succes met jullie belangrijke werk,

Bob van Eerd

8.0
05 oktober 2019
Voorschouw Oplevering Appartement, 3072ex , Rotterdam (Door: Anoniem)

Deze dame weet van aanpakken. Weet zeer goed waar op te letten.Duidelijke en snelle communicatie. En wat ook belangrijk is. Ze laat zich niet het kaas van het brood eten door den mannen die oververtegenwoordigd zijn in de bouwwereld.

10.0
02 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX , Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
25 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Mw. Versteeg kan ik iedereen aanbevelen. Professional, zicht op details en grote lijmen. Goede adviezen en ‘aftersale service’. Rapport was zeer snel klaar.

Wel zit in Lex Tool een ommissie: je moet eerst aanvinken of je rapport met intermediair wilt delen terwijl je op dat moment rapport nog niet kunt inzien én er niet beschreven staat wie de intermediair is. Mijn suggestie zou zijn de aanvink mogelijkheid in te bouwen nádat je het rapport hebt kunnen inzien en daarnaast te omschrijven welke partijen en met intermediair bedoeld worden.

10.0
25 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EM, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
24 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Beste Wendy,

Fijn dat je bij de oplevering aanwezig was. We zullen de tips met name over de vloerverwarming en de verzekering zeker ter harte nemen.

We hopen dat de kleine lekkage goed is verholpen en zullen dit de komende dagen in de gaten houden.

Met vriendelijke groet,

Peter & Aucke

10.0
23 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 AN, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Keurige begeleiding, had eigenlijk 4,5 ster moeten zijn. Maar is niet mogelijk. Lekkage buiten bij schuifpui waar wel onderling met ons lopende weg een opmerking over gemaakt is zijn we vergeten te melden bij aannemer. Blijkt nu ook naar binnentoe door te werken. Ook vanuit onze kant niet meer aan gedacht en is inmiddels met spoed door aannemer opgepakt. 

Correcte en vakkundige begeleiding! 

8.0
22 september 2019
Voorschouw Oplevering Appartement, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
19 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Zeer tevreden met de bijdrage van Wendy, zeer nauwkeurig en een strakke rapportage

10.0
16 september 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

De expert is kordaat en ziet zeer snel mankementen.

10.0
09 september 2019
Voorschouw Oplevering Appartement, 3072 EM, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Aantjes, Dank voor het opdracht voor de voorschouw opleveringskeuring in Rotterdam bij de Fenixlofts. Nu afwachten dat de opleveringspunten meevallen bij de definitieve oplevering. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg
Wendy Versteeg
8.0
28 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Hubers, Dank voor de opdracht voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw appartement. Een pittige opleveringskeuring. Ik hoop voor de bewoners dat de bouwer de voorschouw en opleveringskeuring na de vakantie anders insteken en dat er minder oplevergebreken aan het licht komen. Voor nu van harte gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Wendy
Wendy Versteeg
10.0
23 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3011 BN, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
21 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Kritische en vakbekwame inspecteur, een absolute aanrader voor een ieder. Wendy geeft goede tips mee en let op de details van het afgeleverde werk. Een professional met een gedreven hart voor haar werk...TOP!!

Beste Davor, Bedankt voor de mooi beoordeling!! Ik kom snel nog eens langs om te kijken hoe de woning wordt afgebouwd.
Wendy Versteeg
10.0
20 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
12 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Deskundig, met scherpe blik, en vasthoudend.

10.0
10 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Wendy lijkt ons een uitstekende expert. Haar toelichting was helder en ter zake kundig. Hopelijk neemt Heijmans dit rapport heel serieus. 

10.0
09 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bedankt voor de mooie sterren!!
Wendy Versteeg
10.0
04 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Uitstekende rapportage; geeft een kritische en duidelijke weergave van hetgeen is opgenomen.

Mevrouw Versteeg heb ik ervaren als een zeer deskundig en oplossingsgerichte expert. Zeer aan te bevelen.

Bedankt.😃 Ik zie u bij de oplevering!
Wendy Versteeg
10.0
01 juli 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Deskundig, grondig en prettig duidelijk communicerend. Heb de indruk dat weinig haar ontgaat. 

Geachte heer van der Vleuten, Als Register Bouwkundig Inspecteur is het onze taak om kritisch naar een nieuwbouwwoning te kijken. Uw belangen als koper staan voorop. De bouwer wilde bepaalde punten in het procesverbaal van opleveren niet noteren terwijl ze dit verplicht zijn. Oplevergebreken die niet in het procesverbaal van opleveren staan worden vaak niet meer herstelt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw aanvraag voor een opleveringskeuring in Rotterdam. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Zwijndrecht e.o.
Wendy Versteeg
10.0
30 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3012KJ, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Bisschop, Fijn dat u uw ervaringen over de opleveringskeuring in Rotterdam met mij en andere wilde delen. Ervaringen van kopers zijn voor mij als register bouwkundig inspecteur belangrijk. Nogmaals dank voor uw opdracht voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
26 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072ex, Rotterdam (Door: Anoniem)

Persoonlijke en informele service. Grote mate van betrokkenheid. Kennis van techniek, recht en communicatie in de bouwsector. Erg tevreden! 

Bedankt voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw super mooie review. Ik hoop dat jullie snel verder geholpen worden door de bouwer en van de appartement kunnen gaan genieten. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring opdracht. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteurs Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
23 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 AN, Rotterdam (Door: Anoniem)

Goede opvolging en accuraatheid.

Voor een volgende keer zou ik het net zo doen.

Geachte heer, Vele oplevergebreken gevonden tijdens de opleveringskeuring in Rotterdam. Als koper heb je een onderzoeksplicht ook bij nieuwbouw. Opleverings gebreken gemist dan wordt er vaak geen herstel doorgevoerd. Nogmaals dank voor de opleveringskeuring in Rotterdam en het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Zwijndrecht e.o.
Wendy Versteeg
10.0
22 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Zeer goed en vakkundig. Het rapport is prima en compleet.

Duidelijke communicatie naar ons tijdens de oplevering.

Geachte heer Rijk, Wat een mooie review voor de door mij uitgevoerde opleveringskeuring in Rotterdam. Veel woonplezier in uw appartement. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
19 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Zeer prettige samenwerking en we hebben veel aan haar expertise gehad.

Bedankt voor de mooie beoordeling. De opleveringskeuring in Rotterdam was een uitdaging. Mijn expertise en kennis moest ik echt aanspreken. Ik hoop dat de opleveringskeuring het slechte werk goed in beeld heeft gebracht en dat de aannemer de oplevergebreken herstelt. Binnen het proces verbaal van opleveren zijn alle punten genoteerd. Advies is om de zogenaamde tweede handtekening pas te zetten als alle oplevergebreken herstelt zijn. Bij vragen over de opleveringskeuring in Rotterdam. Bel me gerust. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
17 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Accuraat, vriendelijk en snelle service! 

Geachte mevrouw de Koning, Dank voor de opdracht voor een opleveringskeuring in Rotterdam. Jammer was dat er in het appartement vele oplevergebreken nasr boven kwam. Nu maar hopen dat de bouwer Heijmans de oplevergebreken verhelpt. Vragen over de opleveringskeuring in Rotterdam. Bel me gerust. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
15 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Huisman, de opleveringskeuring in Rotterdam was een uitdaging. Vele oplevergebreken en slecht uitgevoerd werk. Ik hoop dat middels de opleveringskeuring en de gevonden oplevergebreken de aannemer tot herstel over gaat. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
12 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX , Rotterdam (Door: Anoniem)

Ontzettend bedankt voor het meekijken vandaag.

Je bent een echte vakvrouw!

Groetjes Tom en Jolande

Wij hebben heel graag voor u de opleveringskeuring in Rotterdam uitgevoerd. Nu hopen dat alle opleverpunten worden opgelost voor de eindoplevering. Bedankt voor de mooie review voor mij als register bouwkundig inspecteur. Met vriendelijke groet Wendy Versteeg
Wendy Versteeg
10.0
07 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3072 EX, Rotterdam (Door: Anoniem)

Heel fijn dat Wendy er was. Had goed oog voor details en was ook duidelijk over wat wel of niet acceptabel was. Sommige zaken zou je zelf over het hoofd zien (zoals een verbroken zegel in de meterkast, slijpvlekken in de tegels van het terras). 

Bedankt voor de mooie vijf sterren! Wat een mooie review voor de opleveringskeuring in Rotterdam. Veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
10.0
06 juni 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 2652 GL, Berkel en Rodenrijs (Door: Anoniem)

Stipt, vakkundig, ervaren, oog voor detail! 

Dank u wel voor de mooie beoordeling voor de opleveringskeuring in Berkel en Rodenrijs. Als bouwkundig inspecteur ben ik al veel tegen gekomen tijdens een opleveringskeuring. De bouwer Heijmans had veel oplevergebreken. Nu maar hopen dat de oplever punten worden opgelost. Met vriendelijke groet, Wendy Versteeg Register Bouwkundig Inspecteur Rotterdam e.o.
Wendy Versteeg
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden