Rense de Vries

Dutch Property Inspections werkt met een compact team van 2 vaste Register bouwkundige inspecteurs, waarvan ik Rense de Vries en Ron de Kort. Dutch Property Inspections is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in en rondom Amsterdam. Onze Register bouwkundig Inspecteurs werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen beun de beunhazen, maar gecertificeerde bouwkundig inspecteurs en technisch geschoolde Register Bouwkundig Inspecteurs met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Rense de Vries weet wat er speelt als register bouwkundig Inspecteur; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Zijn bouwkundige kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als gecertificeerde bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd. En ook omdat ik daarmee, als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi, binnen deze expertisekamer bestaande bouw een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid van bouwkundig inspecteurs binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

 

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

35 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
04 september 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1066 WK, Amsterdam (Door: Anoniem)

Helder en goed.

Geachte mevrouw Weller, Wat een mooie beoordeling voor de uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u ons altijd bellen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
29 augustus 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1721 AH, Broek op Langedijk (Door: Anoniem)

Voor de tweede keer een bouwkundige keuring gedaan en weer heel tervreden. 

Bouwkundig inspecteur Ron was zeer professional en gaf tijdens de bouwkundige keuring in Broek op Langedijk belangrijke, maar begrijpelijke informatie. Alle medewerkers waren goed bereikbaar en bereid om te helpen.

Het gebruiken van het online boeking (lextool) systeem maakt het contact en informatie overzichtelijk. 

Bedankt voor de goede service. 

Geachte mevrouw, Goed om te lezen dat u de processen binnen ons online (track and trace) systeem lextool als prettig heeft ervaren. Doordat de opdrachtgevers bij een bouwkundige keuring of bouwexpertise de aanvraag kunnen volgen zijn er korte lijnen. Dank voor de tweede bouwkundige keuring opdracht in Broek op Langedijk. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundige rapportage, neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
06 augustus 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1171 MD Badhoevedorp (Door: C.M. Vermeulen)

De vijf sterren beoordeling zegt genoeg voor de opleveringskeuring in Badhoevedorp!

Wat fijn dat u mij als register bouwkundig inspecteur heeft beoordeeld met een 10 voor de opleveringskeuring in Badhoevendorp. Het is voor mij als register bouwkundig inspecteur om deze feedback te krijgen. Even los van de expertise bij de opleveringskeuring is de klantbeleving net zo belangrijk. Ik ben dan ook blij dat dit alles klopte voor u. Mocht u noga vragen hebben over de opleveringskeuring in Badhoevedorp of het opleveringsrapport, dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Ron register bouwkundig inspecteur Amsterdam .e.o.
Ron de Kort
10.0
31 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1098 RK Amsterdam (Door: Aida Beganovic)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer en mevrouw, Beganovic, Wat fijn dat u even de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam. In Amsterdam staan vele objecten met grote gebreken, achterstallig onderhoud en funderingsproblemen. Het is daarom als koper in Amsterdam en omgeving altijd verstandig dat u voldoet aan uw onderzoeksplicht. Zo weet u immers wat u gaat aankopen in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige keuring of het bouwkundig rapport? Bel me gerust. Met vriendelijke groet, Ron de Kort register bouwkundig 1nspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
Dear Sir and Madam, Beganovic, How nice that you took the time to write a review for the building inspection I carried out in Amsterdam. There are many objects in Amsterdam with major defects, overdue maintenance and foundation problems. As a buyer in Amsterdam and the surrounding area it is therefore always wise that you comply with your obligation to investigate. After all, this way you know what you are going to buy in Amsterdam. If you have any questions about the building inspection or the building report? Call me. With kind regards, Ron de Kort registered building inspector Amsterdam and surroundings.
Ron de Kort
10.0
29 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1181 Za Amstelveen (Door: JB Chong)

Goed, accuraat.

Geachte heer Chong, Dank dat u de tijd heeft genomen om mij als register bouwkundig inspecteur te beoordelen voor de opleveringskeuring van uw nieuwbouw appartement in Amstelveen. Als nieuwbouwkoper ook bij een appartement is een opleveringskeuring lonend. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel woonplezier gewenst in uw nieuwbouw appartement. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of oplever rapport dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Ron de Kort register bouwkundig inspecteur Amstelveen e.o.
Ron de Kort
Bekijk alle reviews en ervaringen (35)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden