Rense de Vries

Binnen de regio Amsterdam werken wij binnen ons bedrijf met een compact team van 2 vaste Register bouwkundige inspecteurs, waarvan ik Rense de Vries en Ron de Kort. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in en rondom Amsterdam. Onze Register bouwkundig Inspecteurs en de register bouwkundig inspecteurs waar wij mee samenwerken zijn op persoonsniveau gecertificeerd. Wij werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen beun de beunhazen, maar gecertificeerde bouwkundig inspecteurs en bouwtechnisch geschoolde Register Bouwkundig Inspecteurs met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Rense de Vries weet wat er speelt als register bouwkundig Inspecteur; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Zijn bouwkundige kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als gecertificeerde bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd. En ook omdat ik daarmee, als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi, binnen deze expertisekamer bestaande bouw een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid van bouwkundig inspecteurs binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig Amsterdam?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise in Amsterdam of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

76 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
17 september 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Weesp Weesp (Door: Evangelia Tsakiraki)

Very helpful service and enlighting discussions. Thank you very much!!

10.0
13 september 2021
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 1072mn, Amsterdam (Door: Anoniem)

De verbouwing is in volle gang en het dichtzetten van de vloer bleek gepland op de dag van de bouwkundige inspectie. Er bestond daarom grote tijdsdruk om nog op tijd met bevindingen te komen. Ron heeft direct na de bouwkundige inspectie zijn bevindingen mondeling gedeeld zodat kon worden ingegrepen. Het dichtstorten van de vloer is uitgesteld zodat de aannemer nu de kans heeft om de door Ron genoemde aandachtspunten op te lossen. Daarbij heeft Ron ook nog dezelfde avond het bouwkundig rapport opgeleverd. Grote klasse!

10.0
01 augustus 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1013pa Amsterdam (Door: Sotirios Paul Georgantopoulos)

Prompt response and professional. 

Paul, because the housing market is under great pressure, I know that acting quickly is very important for my clients. Thanks for your confidence. Ron de Kort, Register Building Inspector Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
20 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1422za Uithoorn (Door: Laurens Adam)

Wij zijn uitstekend geholpen door Ron. Hij is erg vriendelijk, scherp en meedenkend. Neemt de tijd voor de oplevering inspectie en laat zich niet meevoeren door het tempo van de aannemer.

Zonder Ron hadden wij zeer waarschijnlijk een aantal bouwgebreken gemist en daarom kunnen wij iedereen aanraden een register bouwkundige mee te nemen tijdens de oplevering.

Beste Laurens, Bedankt voor de mooie recensie voor de Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi) die Dutch Building Inspections voor jullie heeft mogen uitvoeren in Uithoorn. Het is erg belangrijk om tijdens de oplevering de tijd te nemen om alles goed te inspecteren. De woning wordt immers juridisch aan de klant overgedragen. De geconstateerde bouwgebreken of opleverpunten zijn nu keurig vermeld in het rapport. Veel geluk in jullie mooie nieuwe woning. Mochten jullie nog vragen hebben over het herstelproces van de opleverpunten kunnen jullie contact met me opnemen. Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
15 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1014bl Amsterdam (Door: Luigi Bianchi)

Geen beschrijving meegegeven...
Dear Mr Bianchi, Thank you for the assignment and the trust in Dutch Building Inspections for carrying out the Completion Inspection New Construction (Rbi). All delivery points at the home entrance door and the bathroom are now neatly listed in the report. If you have any questions about the repair process of the construction defects, please contact me. Yours sincerely, Ron de Kort, Register building inspector Amsterdam e.o.
Ron de Kort
Bekijk alle reviews en ervaringen (76)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden