Rense de Vries

Dutch Property Inspections werkt met een compact team van 2 vaste Register bouwkundige inspecteurs, waarvan ik Rense de Vries en Ron de Kort. Dutch Property Inspections is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen in en rondom Amsterdam. Onze Register bouwkundig Inspecteurs werken voor zowel verkopende als aankopende partijen zoals expats, VvE’s, vastgoedinvesteerders, bedrijven en particulieren.

Geen beun de beunhazen, maar gecertificeerde bouwkundig inspecteurs en technisch geschoolde Register Bouwkundig Inspecteurs met ruimschootse ervaring in de Amsterdamse bouw en vastgoed wereld. Rense de Vries weet wat er speelt als register bouwkundig Inspecteur; in panden van een bepaalde leeftijd, in bepaalde wijken, zelfs in specifieke straten. Wat mag bijvoorbeeld wel en niet in een monument? Zijn bouwkundige kennis van historisch Amsterdam is doorslaggevend voor uw investeringen!

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoedbranche. “Ik ben zeer vereerd, om als gecertificeerde bouwkundig Inspecteur binnen ons bedrijf te zijn geregistreerd. En ook omdat ik daarmee, als Register Bouwkundige Inspecteur (Rbi, binnen deze expertisekamer bestaande bouw een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep en betrouwbaarheid van bouwkundig inspecteurs binnen de Amsterdamse vastgoedwereld.”

 

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

17 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
13 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1096gg, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
22 december 2019
Building inspection home (Rbi), 1075EZ Amsterdam (Door: K S)

Ron was professional, friendly and paid attention to details that I would never have noticed. I highly recommend him for a building inspection in Amsterdam.

Dear sir, Thank you for your order for a building inspection in Amsterdam. Various defects emerged from the building inspection. We hope that you have been able to make a good purchasing decision with the building inspection report. If you have any questions about the building inspection report in Amsterdam, please contact me. Kind regards, Register building inspector (Rbi) Ron de Kort
Ron de Kort
10.0
15 november 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1072EM Amsterdam (Door: karim mahrous)

Ron is echte proffesional op het gebied van het analayseren van schade in panden. Ik raad Ron de Kort als bouwkundig inspecteur dan ook aan iedereen aan voor een bouwkundige keuring in Amsterdam!

Geachte heer Karim Mahrous, Dank voor het vertrouwen en mooie Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam . Schade, achterstallig onderhoud en bouwgebreken herkennen is van belang bij de aankoop van een woning. Wij hopen dat u middels onze bevindingen een goed besluit heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Ron de Kort
10.0
22 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1941 GL Beverwijk (Door: Ruud Welboren)

Een goede bouwkundige keuring in Beverwijk!

Geachte heer Welboren, Dank voor het vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Beverwijk en het delen van uw ervaring met ons als bouwkundig inspecteur. Een review bouwkundig inspecteur van een 10. Hier doen we het uiteindelijk voor. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
11 juli 2019
Bouwkundige keuring , 3438 HV , Nieuwegein (Door: Anoniem)

De bouwkundig inspecteur heeft mij netjes alles uitgelegd.  Hoe het moet zijn en waar we moeten opletten tijdens de bouwkundige keuring in Nieuwegein werdt duidelijk. 

Geachte heer Celik, Wat een mooie beoordeling voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein die wij voor u hebben mogen uitvoeren. Tijdens de bouwkundige keuring informeren wij de koper al tijdens de rondgang. Zo weet de koper na de bouwkundige keuring al of er grote bouwgebreken zijn of achterstallig onderhoud. Het bouwkundig rapport die u later verkrijgt geeft inzicht in deze gebreken en de kosten direct en op termijn zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
Bekijk alle reviews en ervaringen (17)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden