Rense de Vries

Beoordelingen bouwkundig inspecteur

10.0
06 augustus 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1171 MD Badhoevedorp (Door: C.M. Vermeulen)

De vijf sterren beoordeling zegt genoeg!

10.0
31 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1098 RK Amsterdam (Door: Aida Beganovic)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
29 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1181 Za Amstelveen (Door: JB Chong)

Goed, accuraat.

10.0
28 juli 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1171 XW Badhoevedorp (Door: Kees Bakker)

Ron is een echte vakman die uitgebreid de tijd heeft genomen voor een grondige aankoopkeuring

10.0
28 juli 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1171WW Badhoevedorp (Door: C.M. Vermeulen)

De heer De Kort heeft verstand van zaken, weet waarover hij praat, let op details die anderen over het hoofd zien en schroomt niet om aannemer op onjuistheden te wijzen.

10.0
18 juli 2020
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 1171 XW Badhoevedorp (Door: Kees Bakker)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
15 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1054 KT, Amsterdam (Door: Anoniem)

Duidelijk, to the point, oplossingsgericht. 

8.0
10 juni 2020
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 2022BB Haarlem (Door: Marc van Eck)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Erwin Snijders)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Een 10 voor de opleveringskeuring nieuwbouw Lijnden. Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring heeft willen delen. We wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
06 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Remco van der Zwaan)

Zeer tevreden over hun vakkennis en op korte termijn een afspraak kunnen inplannen voor de opleveringskeuring: een zeer flexibele werkhouding.

6.0
02 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Sabina Veenman)

Rense heeft bij ons de oplever inspectie gedaan en onze verwachting was misschien iets te hoog. Mede doordat hij van heel veel problemen al op de hoogte was. De punten die hij bij onze oplevering heeft gezien waren de punten die wij al hadden vermeld bij de vooroplevering. 

Extra punten heeft hij niet gezien. Wij hadden gehoopt dat hij de afwatering van het balkon zou nameten en ook de verankering van de kolommen op het balkon zou benoemen. Dit alles is niet gebeurd. Helaas vonden wij Rense niet daadkrachtig genoeg.

 

10.0
01 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1175RM Lijnden (Door: Justin Ruijter)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
28 maart 2020
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 2012AJ, Haarlem (Door: Anoniem)

Hello,I am very please with the renovation inspection report and the help I got from building inspector Ron de Kort. Ron the building inspector is very professional and gave me a very good service.

Thank you, Omer

10.0
25 maart 2020
Bouwkundige keuring (Rbi), 1507AK Zaandam (Door: Belle Barbe)

Bedankt Ron voor de bouwkundige keuring Zaandam! Fijn dat je net als wij de potentie zag en we hopen heel erg dat het gaat lukken. We laten het weten! 

10.0
19 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1544 PS, Zaandijk (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Kim en Jonas, Dank voor de positieve Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Zaandam. Veel succes met jullie nieuwe woning en vergeet niet dat het schilderwerk van jullie “houten” huis van groot belang is. Willen jullie mij een foto sturen als Jonas z'n mancave af is.
Ron de Kort
6.0
20 februari 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 1141zw, Monnickendam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw Spaans, Dank voor het vertrouwen en de positieve Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige aankoop keuring in Monnickendam. Houtrot, achterstallig onderhoud en bouwgebreken herkennen is van belang bij de aankoop van een woning. Tijdens onze inspecties geven wij altijd een uitgebreide uitleg over onze constateringen van de gebreken en geven tevens, indien dit gewenst is, een advies hoe dit bouwgebrek opgelost zou kunnen worden. Wij wensen u veel succes met de verbouwing Met vriendelijke groet, Ron de Kort
Ron de Kort
8.0
13 februari 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 1096gg, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Peter, Dank voor de positieve Review voor mijn uitgevoerde opleveringskeuring. De geconstateerde opleverpunten werden tijdens de oplevering netjes opgelost. Is het “probleem” van de scheur in het woonkamer ook goed afgehandeld door de aannemer ? Veel plezier in jullie mooie appartement. Met vriendelijke groet Ron de Kort
Ron de Kort
10.0
22 december 2019
Building inspection home (Rbi), 1075EZ Amsterdam (Door: K S)

Ron was professional, friendly and paid attention to details that I would never have noticed. I highly recommend him for a building inspection in Amsterdam.

Dear sir, Thank you for your order for a building inspection in Amsterdam. Various defects emerged from the building inspection. We hope that you have been able to make a good purchasing decision with the building inspection report. If you have any questions about the building inspection report in Amsterdam, please contact me. Kind regards, Register building inspector (Rbi) Ron de Kort
Ron de Kort
10.0
15 november 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1072EM Amsterdam (Door: karim mahrous)

Ron is echte proffesional op het gebied van het analayseren van schade in panden. Ik raad Ron de Kort als bouwkundig inspecteur dan ook aan iedereen aan voor een bouwkundige keuring in Amsterdam!

Geachte heer Karim Mahrous, Dank voor het vertrouwen en mooie Review voor mijn uitgevoerde bouwkundige keuring in Amsterdam . Schade, achterstallig onderhoud en bouwgebreken herkennen is van belang bij de aankoop van een woning. Wij hopen dat u middels onze bevindingen een goed besluit heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi)
Ron de Kort
10.0
22 juli 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1941 GL Beverwijk (Door: Ruud Welboren)

Een goede bouwkundige keuring in Beverwijk!

Geachte heer Welboren, Dank voor het vertrouwen voor een bouwkundige keuring in Beverwijk en het delen van uw ervaring met ons als bouwkundig inspecteur. Een review bouwkundig inspecteur van een 10. Hier doen we het uiteindelijk voor. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
11 juli 2019
Bouwkundige keuring , 3438 HV , Nieuwegein (Door: Anoniem)

De bouwkundig inspecteur heeft mij netjes alles uitgelegd.  Hoe het moet zijn en waar we moeten opletten tijdens de bouwkundige keuring in Nieuwegein werdt duidelijk. 

Geachte heer Celik, Wat een mooie beoordeling voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein die wij voor u hebben mogen uitvoeren. Tijdens de bouwkundige keuring informeren wij de koper al tijdens de rondgang. Zo weet de koper na de bouwkundige keuring al of er grote bouwgebreken zijn of achterstallig onderhoud. Het bouwkundig rapport die u later verkrijgt geeft inzicht in deze gebreken en de kosten direct en op termijn zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Nieuwegein en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
10 mei 2019
Bouwkundige keuring (Rbi), 1055MG Amsterdam (Door: Cor Molenaar)

In korte tijd zo’n gedegen bouwkundig rapport. Wat niet geinspecteerd kon worden tijdens de bouwkundige keuring in Amsterdam, is netjes vermeld in het bouwkundig rapport.

Goede adviezen voor verbeteringen gegeven tijdens de bouwkundige inspectie.

Geachte heer Molenaar, beste Cor, Wat een mooie bouwkundige keuring in Amsterdam. En wat een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Binnen stichting Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs dienen we te werken conform duidelijke expertise kaders, inspectie format en beroeps en gedragscodes. Uniformiteit is belangrijk. Zo weet u maar ook andere aanvragers van een bouwkundige keuring in Amsterdam dat er een gedegen bouwkundig rapport wordt geleverd en dat u tijdens de bouwkundige keuring in Amsterdam ook gelijk goed geadviseerd wordt tijdens de rondgang. Nogmaals dank voor het vertrouwen voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Amsterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
07 mei 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 1326AT, Almere (Door: Anoniem)

Ron de Kort communiceert goed en is zeer kundig. Hij is vaak goed bereikbaar en heeft altijd de tijd genomen om mij te woord te staan, voor en zelfs na het bouwgebreken onderzoek. Ron kwam goed voorbereid op de locatie en nam ruim de tijd om de casus te onderzoek en mij te adviseren. Zelfs nadat de wederpartij was vertrokken, nam Ron de tijd om mij te helpen. Het bouwgebreken onderzoek is helaas niet helemaal in mijn voordeel afgerond, maar toch het gevoel dat er een goede, objectieve uitspraak is gedaan over de bouwgebreken. Dit hielp mij om een langlopend traject of wel bouwgeschil met een redelijk goed gevoel af te ronden.

10.0
21 april 2019
Bouwkundige keuring , 1816BR, Alkmaar (Door: Anoniem)

Wij waren zeer tevreden over de bouwkundig inspecteur. Vantevoren prettig geholpen toen ik het proces (lextool en boeken) niet helemaal begreep :-)

Snel afspraak kunnen maken voor een bouwkundige keuring in Alkmaar, vriendelijke man en uiteindelijk ontvingen wij een heel net, duidelijk en realistisch bouwkundig rapport. 

Hartelijk dank! 

Geachte heer, Dank voor het vertrouwen voor de bouwkundige keuring in Alkmaar en uw mooie review. Wij hopen dat u middels de uitgevoerde bouwkundige keuring een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Rense de Vries Dutch Property Inspections Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Rense de Vries
10.0
10 april 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 1062gl Amsterdam (Door: Daso Benko)

Nice & detailed report - thank you!

Dear Sir, What a nice building inspection in Amsterdam. And what a nice review for me as a building inspector. Within the Dutch Register for Building Inspectors, we must work in accordance with clear expertise frameworks, inspection format and professional and codes of conduct. Uniformity is important to guarantee quality. This way you and other applicants and intermediaries of a building inspection in Amsterdam know that a reliable building report is provided and that during the building inspection in Amsterdam you are also well advised during the tour. Thanks again for your confidence in the order for a building inspection in Amsterdam and your nice review. With kind regards, Ron de Kort, Register of Building Inspector Amsterdam and surroundings
Ron de Kort
10.0
05 april 2019
Bouwkundige keuring , 1775CG, Middenmeer (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Middenmeer en uw mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Middenmeer dan kunt u contact met mij op nemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
8.0
26 maart 2019
Bouwgebrekenonderzoek, 3543GA, Utrecht (Door: Anoniem)

Goede samenwerking bij uitzetten deze scan. Exacte bouwkundige staat, gebreken en financiële consequenties deugdelijk te beoordelen en waarderen in vervolgopdracht die nu is uitgezet
Geachte heer, Dank voor het vertrouwen voor een bouwgebreken onderzoek in Utrecht en de vervolg opdracht om de bouwgebreken beter in kaart te brengen m.b.t. herstelkosten. Mocht u nog vragen hebben over de het bouwgebreken onderzoek in Utrecht dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
05 maart 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 2131 RM Hoofddorp (Door: Vladimir Petkov )

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Petkov, Bedankt voor het vertrouwen voor de bouwtechnische keuring in hoofddorp en uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
08 december 2018
Bouwgebrekenonderzoek, 1072HA, Amsterdam (Door: Anoniem)

De bouwgebreken onderzoek in Amsterdam is goed en snel uitgevoerd. Als je een bouwgeschil hebt raadt ik een ieder aan om een bouwgebreken onderzoek uit te laten voeren. 

Geachte mevrouw, Een bouwgeschil is nooit leuk om te ervaren. Echter komen bouwgeschillen meer en meer voor als het gaat over de uitgevoerde werkzaamheden of bouwkosten. In uw geval moesten we de bouwgebreken in kaart brengen zodat u sterker stond tegenover de klussenier en projectontwikkelaar. Een slechte klus was uitgevoerd dat werdt snel duidelijk middels het bouwgebreken onderzoek in Amsterdam. Middels het bouwgebreken onderzoek kunt u nu aantoonbaar maken dat de klussen niet conform regelgeving, bouwbesluit en goed en deugdelijk werk is opgeleverd en staat u sterker in uw bouwgeschil bij een eventuele bodemprocedure. Nogmaals dank voor uw bouwgebreken onderzoek in Amsterdam en uw mooie review. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
18 november 2018
Bouwkundige keuring , 1052 TZ, Amsterdam (Door: Anoniem)

Ervaring bouwkundige keuring is goed. 

Geachte mevrouw, Een review van een 10 als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Amsterdam. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register Bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o
Ron de Kort
10.0
16 november 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 1319BR Almere (Door: Mavis Scheek)

mijn aanvraag voor een bouwkundige keuring in Almere werd direct in behandeling genomen door de bouwkundig inspecteur. Datum voor de bouwkundige inspectie was ook snel ingepland. De bouwkundige inspectie verliep goed, duidelijke uitleg tijdens bouwkundige inspectie. Het bouwkundig rapport werdt vanwege de spoed bouwkundige keuring dezelfde dag aangeboden en kon deze gelijk downloaden. Door dit bouwkundig rapport ben ik zekerder van mijn aankoop. Top gedaan Ron de Kort!

Geachte heer Scheek, Een spoed bouwkundige keuring wordt vaker uitgevoerd. Verkopers zetten steeds vaker kopers onder druk om snel tot koop over te gaan. Dan moeten wij als bouwkundig inspecteurs snel handelen. Omdat stichting Nederlands register bouwkundig inspecteur kwaliteit, kennis en kunde waarborgd en register bouwkundig inspecteurs uniform werken kunnen we in 99% van de spoed bouwkundige keuringen plaatsen en u als klant op kort termijn helpen bij een spoed bouwkundige keuring. Goed om te horen dat u middels het bouwkundig rapport van Almere een betere aankoopbeslissing heeft kunnen nemen. Mocht u nog vragen hebben over de door mij uitgevoerde spoed bouwkundige keuring in Almere, neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
19 september 2018
Bouwkundige keuring , 1112 DJ, Diemen (Door: Anoniem)

Duidelijk, snel, vakkundig en geduldig tijdens de building inspection in Diemen voor mijn Engelstalige klant. Als hypotheekadviseur intermediair streef ik kwaliteit na, zo ook bij een bouwkundige keuring. Dat is gelukt.

Met vriendelijke groet,

Beste hypotheekadviseur, Dank voor uw mooie beoordeling en uw opdracht voor de bouwkundige keuring in Diemen. Een building inspection ofwel bouwkundige keuring doen wij veel als register bouwkundig inspecteur. Wij proberen Engelstalige kopers tijdens de bouwkundige keuring zoveelmogelijk uit te leggen zodat ze later niet met vragen blijven zitten. Goed om te horen dat u als intermediair dit heeft ervaren. Nogmaals dank voor de opdracht voor een buiding inspection in Diemen. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
10.0
09 juli 2018
Bouwkundige keuring , 1186ZM, Amstelveen (Door: Anoniem)

In verband met het ondertekenen van het koopcontract heeft de bouwkundig inspecteur direct de afspraak met de makelaar ingepland voor de bouwkundige keuring! Bouwkundig rapport was met sped gemaakt voor het ondertekenen van het koopcontract. Super bedankt voor de snelle service Ron. 

Geachte mevrouw, Snelheid is soms gewenst en we proberen altijd te zoeken naar een oplossing binnen onze mogelijkheden en aangesloten register bouwkundig inspecteurs. Een bouwkundige keuring in Amsterdam, Amstelveen en omgeving op kort termijn is vaak lastig. Maar waar een wil is, is een weg. Dank voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Amstelveen en uw mooie review als intermediair. Met vriendelijke groet, Ron de Kort, Register bouwkundig Inspecteur Amsterdam e.o.
Ron de Kort
Bekijk diensten & boek

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden