Stephan Kramer

Stephan Kramer, eigenaar van Kramer Bouw Consultancy,  is ruimschoots 30 jaar actief in de bouw en van alle markten thuis. Ik neem u, middels adviezen op maat, alle activiteiten gerelateerd aan vastgoed uit handen! Zaken worden adequaat opgepakt door snel te handelen via korte, persoonlijke communicatielijnen. Naast mijn eigen vakkennis heb ik een netwerk opgebouwd van adviserende en uitvoerende partijen, elk met hun eigen expertise. Hierdoor is er veel knowhow die ingezet kan worden bij elk project.

Kramer Bouw Consultancy is een dus een veelzijdig bureau op het gebied van bouwkundige inspecties, projectbegeleiding, directievoering, interim-management, vastgoedbeheer, bouwadvies en (ver)bouwbegeleiding, is erkend EPA deskundige (Energie Label Woningbouw) en beschikt over expertise inzake asbestherkenning.  

Met trots mag ik mij nu ook Register Bouwkundig Inspecteur noemen en ben zeer vereerd dat ik een van de gecertificeerde bouwkundigen van het NRBI ben! Op deze manier kan ik mij kwalitatief nóg beter onderscheiden. Een bouwkundige inspectie uitgevoerd door een RBI inspecteur geeft niet alleen een goed inzicht in de bouwkundige staat van het geïnspecteerde object, maar geeft ook meer zekerheid aan geldverstrekkers, intermediairs en consumenten.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

0,0 / 5,0

0 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden