Wiek Smedts

Als onafhankelijk bouwdeskundige ondersteunt en adviseert Wiek BouwConsultance mensen met de voorbereiding, prijs-contractvorming en realisatie ten aanzien van nieuwbouw en bestaande bouw. “Ik houd me al jaren bezig met bouwkundige vraagstukken, geschillen, inspecties en opleveringen. Daarnaast ben ik actief met bouwkundige projecten, meerjaren onderhoudsplannen (MJOP), bouwbegeleiding en advisering.” Goede communicatie met alle betrokkenen is hierbij van essentieel belang.

Het oogmerk van Wiek BouwConsultance is:
Een goede voorbereiding van een project.
Prijs en contractvorming.
Sturing en kwaliteitsbewaking, toezicht tijdens de realisatie/uitvoering.
Oplevering, nazorg
Onderhoud, dan wel onderhoudsplan (MJOP)
Betrouwbare bouwkundige inspecties en inspectie rapportages

Het NRBI bevorderd de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de bouw en vastgoed branche.

“Het is een eer om als Bouwkundig Inspecteur te zijn geregistreerd bij het Register bouwkundige inspecteurs (RBI) en ik daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.”

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

10 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
16 juni 2021
Offertetraject, 5701 PC, Helmond (Door: Anoniem)

De heer Smedts heeft een prima expertise verricht. Zijn kennis is uitstekend en het rapport was erg snel klaar. Bedankt voor de snelle en goede expertise!

Beste mw Stokmans, Graag gedaan. Dank voor je hele mooie review!
Wiek Smedts
10.0
20 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5961 JD Horst (Door: Erik Hendrix)

De expert was zeer kundig. Het was een prettige samenwerking waarbij we een goed gevoel aan overgehouden hebben. 

Top Erik, dank je wel voor de mooie review. Succes met jullie mooie plannen. Grtz Wiek
Wiek Smedts
10.0
02 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5963 NX Hegelsom (Door: Rene Saris)

Wiek is een vriendelijke en correcte man. Hij is aanwezig voor de keuring in opdracht van de kopers maar stuurt ook de verkopende partij aan in dingen die hij meteen ziet! Wel zo eerlijk en netjes!

Dank je wel voor de mooie review. En het vertrouwen voor de opdracht bouwkundige keuring in Hegelsom. Succes met het verdere verloop! Groet Wiek Smedts Register Bouwkundig Inspecteurs Horst e.o.
Wiek Smedts
10.0
05 februari 2019
Bouwtechnische keuring (Rbi), 5863AE Blitterswijck (Door: Wendy Ceelen)

Geen beschrijving meegegeven...
Beste Wendy, bedankt voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Blitterswijck en zeer mooie beoordeling. Succes met het verdere verloop. Met vriendelijke groet, Wiek Register bouwkundig Inspecteur Horst e.o.
Wiek Smedts
10.0
07 september 2018
Bouwtechnische keuring (Rbi), 5961 HN (Door: Marjo Merkx - Wijnhoven)

Bij het aankopen van een oudere woning weet je niet welke gebreken de woning allemaal vertoond. Wiek heeft dit heel gedetailleerd in kaart gebracht. Een aantal punten werden bevestigd, een aantal andere punten waren nieuw. In de rapportage is een duidelijk overzicht opgenomen met kosten op korte en lange termijn moeten worden gemaakt. Op basis hiervan kun je een weloverwogen keuze maken ten aanzien van het te kopen object. Wiek bedankt!

Beste mw Merkx - Wijnhoven, Dank voor de prachtige review voor de bouwtechnische keuring in Horst. Top! Met vriendelijke groet, Wiek Register bouwkundig Inspecteur Horst e.o.
Wiek Smedts
Bekijk alle reviews en ervaringen (10)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden