Alexander Boele

Met de oprichting van de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) is een belangrijke stap gezet om de Bouwkundig Inspecteur, die het in zich heeft om in positieve zin het verschil te maken, een gezicht te geven. 

Om met het NRBI het verschil te maken, is het nodig om stappen te zetten met het valideren van inspecties, vakbekwaamheid tonen en dit door te ontwikkelen op diverse facetten van dienstverlening in het bouwkundige vak. Iets wat in Nederland op deze manier nog niet bestond.

Door als bestuurder, samen met Vincent, de Stichting Nederlands Register te vormen is een lang gekoesterde wens vervuld. Het NRBI is opgericht, bestaat dus en geeft in Nederland een kristal helder geluid. Partijen (consumenten, zakelijke partijen) hebben keuzevrijheid en transparantie bij het kiezen van gecertificeerd bouwkundig inspecteurs. Inspecteurs waarvan wij denken te weten dat zij het verschil maken bij het inspecteren van vastgoed en dit op de goede manier controleren. 

Met een gezonde dosis bedrijfskundig inzicht, jarenlange ervaring in het opzetten van een organisatie met inspecteurs, gevoel voor wanneer een inspectie & inspecteur passen bij het ideaal van het NRBI draag ik deze stichting graag verder. 

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden