Edwin Ransz

Kennis en kunde delen! 

Deskundigenonderzoeken, deskundige rapportages, deskundige berichten en partij deskundige worden meer en meer uitgevraagt via stichting Nederlands register bouwkundig Inspecteurs. Rechtbanken, rechtsbijstand en andere partijen binnen een bouwgeschil, verbouwgeschil of bouwconflict binnen of buiten een juridische procedure.  De vraag naar een gerechtelijke bouwdeskundige neemt toe, maar ook de vraag naar de juiste kennis en kunde op persoonsniveau. 

Wat me aanspreekt als zelfstandig register bouwkundig inspecteur  is de missie van stichting NRBI namelijk Keuzevrijheid, transparantie uniformiteitBouwdeskundige deskundigenonderzoek Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs kwaliteit en kennis en kunde te kwalificeren binnen de expertise kamers op persoonsniveau. Ik wil me daarom ook inzetten om binnen de expertise kamer deskundigenonderzoek (bouw) mijn kennis te delen, zodat we de expertise dienst nog beter uniformiseren.

Een uniform, gevalideerd en gecontroleerd expertise deskundigenrapport door een bouwkundig inspecteur aangesloten bij een grotere organisatie schept immers meer vertrouwen als van een zelfstandige die zich nergens aan conformeert. Naast zekerheid voor partijen hebben de Rbi-ers zekerheid om een juiste werkwijze en ondersteuning bij deze vaak lastige trajecten.

Eén van mijn doelen binnen mijn functie als commissielid is uniformiteit en uniforme werkwijze binnen een bouw deskundigenonderzoek, deskundigenbericht of gerechtelijk bouwdeskundig onderzoek.
Het is belangrijk dat we bij register bouwkundige deskundige rapportages  middels richtlijnen en studies dezelfde taal spreken en de juiste taal spreken binnen de rechtsgang.  

Keuzevrijheid, transparantie, kennis en kunde warborgen is nodig!

Rol
Commissielid Deskundigenonderzoek bouw
Functie
Register bouwkundig inspecteur
Url
https://www.nrbi.nl/onze-bouwkundig-inspecteurs/edwin-ransz-51

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden