Keurmerk Register Bouwkundig Inspecteur

Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs zorgt voor uniformiteit door eenduidige eisen te stellen aan toelating, uitvoering van inspecties en educatie. Register Bouwkundig Inspecteurs (RBI) houden zich aan de regelgeving van het NRBI en besluitvorming binnen het NRBI. 

Persoonsgecertificeerd

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) registreert geen bedrijven maar bouwkundig inspecteurs die bij bedrijven werken en/of zelfstandig opereren. Een Register Bouwkundig Inspecteur is altijd op persoonlijke titel gecertificeerd en mag het keurmerk RBI voeren.

Bedrijven die een of meerdere Register Bouwkundig Inspecteurs persoonlijk gecertificeerd hebben mogen ook het keurmerk voeren. Er vanuitgaande dat geen andere personen (die niet gecertificeerd zijn) zich uitgeven als Register Bouwkundig Inspecteur.

Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u vinden en herkennen aan het RBI logo. Nog geen RBI'er? Meldt u dan aan.

 

Keurmerk vakkundig gekeurd door een Register bouwkundig Inspecteur

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden