Permanente educatie NRBI

Gedurende uw inschrijving in het Register van NRBI dient u uw kennis & kunde op peil te houden met permanente educatie. Op deze manier werkt u zowel aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling, als aan uw kennis van het bouwkundig inspecteur vak. U bent de betrouwbare deskundige op het gebied van bouwkundige inspecties van vastgoed objecten. Het NRBI stelde in 2019/20 de regels omtrent Permanente Educatie vast in het Reglement Permanente Educatie. 

PE-punten RBI

Voor alle expertisekamers geldt een minimum aantal te behalen PE-punten van 20 punten. De punten zijn verdeeld in een verplicht deel, een facultatief gedeelte en de vrije ruimte. De verdeling is als volgt:


I.    verplicht: 6 punten per kamer
II.   facultatief*: 9 punten
III.  vrije ruimte*: 5 punten (25%)

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden