Onze bouwkundig inspecteurs

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI

Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u Register Bouwkundig Inspecteurs vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren.

Zoek uw bouwkundig inspecteur

Hieronder treft u een overzicht van de gecertificeerde bouwkundig inspecteurs. Door te klikken op een bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een RBI-er.

Gevalideerd certificaat Rbi

Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u hier inzien en tevens dit certificaat op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het het controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden