Gerard van Wel

Met de oprichting in 2017 van de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) is een belangrijke stap gezet om de bouwkundig Inspecteur, die het in zich heeft om in positieve zin het verschil te maken, en erkenning te geven. 

Om met het NRBI het verschil te maken, is het nodig om stappen te zetten met het uniformiseren, valideren van bouwkundige inspecties en deskundigenonderzoeken, vakbekwaamheid tonen en dit door te ontwikkelen op diverse facetten van dienstverlening in het bouwkundige vak. Iets wat in Nederland op deze manier nog niet kent.

Ik voel me dan ook vereerd om als financieel expert het bestuur te ondersteunen samen met Vincent Verbruggen, de Stichting Nederlands Register verder te vormen. Het NRBI is opgericht in 2017, bestaat dus al een geruime tijd en geeft in Nederland een kristal helder geluid. Partijen zoals consumenten, rechtsbijstand, advocaten en zelfs rechtbanken vinden hun weg naar Nederlands register bouwkundig inspecteurs. Hoe mooi is dat. 

Met een gezonde dosis financieel inzicht als accountant, jarenlange ervaring bij het begeleiden van bedrijven in alle financiele faccetten draag ik deze stichting graag verder. 

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden