Geschikt of ongeschikt als Rbi-er

U bent Bouwkundig inspecteur, een professional die de kwaliteit van zijn expertise diensten voorop stelt en daarbij handelt in het publiek belang. Wilt u uw kwaliteit en deskundigheid zichtbaar maken voor opdrachtgevers? Schrijf u in als Register bouwkundig Inspecteur bij NRBI als Register Bouwkundig Inspecteur.
 
Het maken van een juiste inspectie vergt veel kennis en expertise. Opdrachtgevers willen meer en meer kunnen vertrouwen op de bouwkundig inspecteur die voldoende gekwalificeerd zijn. Met de titel Register Bouwkundig Inspecteur van NRBI toont u aan dat u de vereiste kennis en expertise in huis heeft en betrouwbare bouwkundige inspecties aanlevert.

Wat betekent NRBI voor u?

Met uw registratie in het Register van NRBI al Register Bouwkundig Inspecteur laat u aan de markt en uw opdrachtgevers zien dat u de expert bent in uw vak: u hebt de benodigde kennis en expertise en u beoefent uw vak onafhankelijk, objectief en integer. Kortom, als Register Bouwkundig Inspecteur onderscheidt u zich en draagt u actief bij aan het vertrouwen van uw beroepsgroep.
 
NRBI heeft daarbij als missie om de kwaliteit van de Register Bouwkundig Inspecteur hoog te houden door zijn onafhankelijkheid, objectiviteit, integriteit en deskundigheid te bewaken, te borgen en te bevorderen.
 
Waarom inschrijven in het Register?
• U bent gemakkelijk vindbaar als Register inspecteur voor opdrachtgevers
• U onderscheidt zich als Register Bouwkundig Inspecteur met het keurmerk Rbi
• U kunt bouwkundige inspectie opdrachten verwerven van opdrachtgevers die inschrijving in het Register van NRBI eisen.
 
Nog niet ingeschreven in het Register van NRBI?
Bent u nog geen Register Bouwkundig Inspecteur? Kijk dan in het Reglement Kamers of u voldoet aan de toelatingseisen van NRBI en schrijf u in

 

Vindt hier uw kvk nummer


Personen toevoegen

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden