Edwin Ransz

Als persoon heb ik een uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast mijn werk als zelfstandig bouwkundig inspecteur, werkt ik nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft ik up to date met mijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur (Rbi) en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

44 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
11 juni 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6041vc Roermond (Door: Dhr. D. Heinen)

Edwin legde alles goed uit en nam uitgebreid de tijd voor de inspectie.

10.0
04 juni 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6042ce Roermond (Door: Mevr. K. Welbergen)

Wij zijn erg tevreden over de bouwtechnische keuring. De communicatie, zowel vooraf als achteraf, verliep prettig. Ook is het rapport duidelijk en zeer uitgebreid opgesteld. Hierdoor hebben wij een goed beeld van wat ons op korte en lange termijn te wachten staat. Dank!

10.0
09 mei 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6191pd Beek (Door: Dhr. L. Gerards)

Na de bouwkundige inspectie al heel snel het bouwkundig rapport mogen ontvangen. Dag na ontvangst van het bouwkundig rapport wordt er netjes telefonisch contact met je opgezocht om alles goed te te doorlopen en duidelijk antwoord te krijgen op je vragen. Aanrader! 

8.0
22 april 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6085nw Horn (Door: Dhr. G. Voost)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
09 april 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6067ca Linne (Door: Dhr. P. Schreurs)

Zeer correcte en professionele afhandeling. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (44)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden