Edwin Ransz

Als persoon heb ik een uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast mijn werk als zelfstandig bouwkundig inspecteur, werkt ik nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft ik up to date met mijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur (Rbi) en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

67 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
24 december 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 6042ck Roermond (Door: De heer J. Bartels)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
22 december 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 5611jb Eindhoven (Door: Mevr. Kristien JM Zaal)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
07 december 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5953hm Reuver (Door: Dhr. B. Hackert)

Kundig, snel en betrouwbaar.

8.0
26 november 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5954aa Beesel (Door: De heer en mevrouw Bongers)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
11 november 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5912cw Venlo (Door: De heer R. Smeets)

Snel en deskundig advies in een overzichtelijk rapportage van een bouwkundige keuring.

Bekijk alle reviews en ervaringen (67)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden