Edwin Ransz

Edwin heeft uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast zijn werk voor Ransz Bouw Advies, werkt Edwin nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft hij up to date met zijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

15 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
06 augustus 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6071jm Swalmen (Door: Mevr. M. Stevens)

De bouwkundige keuring is zeer uitgebreid en degelijk uitgevoerd. Er werd ruim de tijd genomen om alles tot in detail te inspecteren. Het bouwkundig rapport was uiterst compleet en professioneel. Het is een bruikbaar document om verdere stappen mee te ondernemen, niet alleen om het financiële plaatje uit te werken maar ook om derden partijen goed te briefen bij de verbouwing. Het contact met Edwin Ransz was erg prettig, er werd goed geschakeld met de huiseigenaren en tijdens de toelichting van het rapport werden alle antwoorden netjes toegelicht.  

10.0
28 juli 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6061ne Posterholt (Door: Dhr. C. Pennnock)

Zeer uitgebreide bouwinspectie waarbij de tijd wordt genomen alle aspecten goed te beoordelen. 

10.0
28 juli 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5953bt Reuver (Door: Mevr. D. Nelissen)

Bouwkundig rapport aangevraagd via Ransz Bouw Advies,Edwin Ransz was snel beschikbaar en was hierin flexibel wat voor mij prettig was omdat ik op zeer kort termijn een bouwkundig rapport wou hebben. Tijdens de bouwkundige keuring met Edwin meegelopen en deze kon mondeling al dingen toelichting wat prettig was. Het bouwkundig rapport is duidelijk uitgewerkt zodat ik ook weet welke kosten ik op kort- en op langer termijn kan verwachten, hierbij zijn ook duidelijke foto's gemaakt. Dag nadat ik het rapport had gekregen telefonisch nog contact gehad met Edwin om eventuele vragen die er nog waren mondeling te bespreken.Kortom erg tevreden. 

10.0
21 juli 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6104bd Koningsbosch (Door: Dhr. A.A.T. Stoffels)

Prima service, redelijke prijs en (klant)vriendelijke bejegening.

Top!

10.0
15 juli 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6063cp Vlodrop (Door: Dhr. M. Tegels)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (15)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden