Edwin Ransz

Als persoon heb ik een uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast mijn werk als zelfstandig bouwkundig inspecteur, werkt ik nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft ik up to date met mijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur (Rbi) en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

96 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
02 maart 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6041ns Roermond (Door: Mevr. M. Hekkens-Boonen)

Perfect uitgevoerde bouwtechnische keuring. Goede communicatie en betrokkenheid.

10.0
22 februari 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5935 vd Steyl (Door: Lewie Receveur)

Edwin is erg behulpzaam in het mee denken en heeft de keuring netjes uitgevoerd.

8.0
11 januari 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6049ed Herten (Door: Dhr. M. Janssen)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
17 september 2023
Bouwgebrekenonderzoek, Haelen Haelen (Door: Chantal Joosten)

Meneer Ransz heeft een super rapport opgesteld. Wij zijn erg tevreden over de communicatie, de wijze van het opnemen van de gebreken en de inhoud van het uiteindelijke rapport.

8.0
15 augustus 2023
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5581 TJ Waalre (Door: Dhr. M. Bachrach)

Prettige rondgang tijdens de bouwkundige keuring. Goed meedenkend in de benodigde oplossingen en ter zake kundig. Nam ruim de tijd om de keuring goed uit te kunnen voeren. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (96)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden