Edwin Ransz

Edwin heeft uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Naast zijn werk voor Ransz Bouw Advies, werkt Edwin nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft hij up to date met zijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

We zijn blij met de erkenning als zelfstandig bouwkundig inspecteur! Trots ben ik dan ook op de titel register bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze wordt gewaardeerd door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Collectief sterker staan, samen het verschil maken en het kaf van het koren scheiden op expertiseniveau spreekt me dan ook erg aan. Als register bouwkundig inspecteur houd ik me dan ook aan de beroeps en gedragscode van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRB
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

21 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
07 oktober 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5924xl Venlo (Door: Dhr. J.M.P.C Somers)

We zijn snel en vakkundig door Edwin voorzien van een proffesioneel bouwkundig rapport voor de bouwkundige keuring in Venlo. Edwin is erg prettig in de omgang en heeft een structurele aanpak voor de keuring. Veel uitleg gekregen gedurende de keuring en als afsluiting toelichting op het definitieve keuringsrapport. Adviezen zijn concreet en helder.

10.0
26 september 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6043xz Roermond (Door: Mevr. M. Greijmans)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
19 september 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5944bl Arcen (Door: Dhr. R. Plomp)

Bouwkundige keuring is goed uitgevoerd!

10.0
26 augustus 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 6071vm Swalmen (Door: Dhr. P. Heynen)

Zeer snelle beschikbaarheid van de desbetreffende register bouwkundige.

Ook een zeer snelle afhandeling van het bouwkundig rapport etc.

Tevens nog telefonisch contact mogelijk m.b.t. het bouwkundig rapport over eventuele onduidelijkheden en vragen. 

Perfect!

Geachte heer Heynen, Wat een mooie beoordeling voor mij als register bouwkundige voor de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring te Swalmen. Snel een bouwkundige keuring, snel een bouwkundig rapport is scheer en inslag in deze overspannen kopers markt. De bouwkundige keuring moet vaak voor de bedenktijd of de bouwkundige keuring moet in de bedenktijd uitgevoerd worden. Als register bouwkundig inspecteur doe ik er alles aan om aan deze wens te voldoen. Soms lukt mij dat en soms lukt dat niet. In uw geval konden we de bouwkundige keuring op kort termijn inplannen. Het voordeel is van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is dat we met meerdere erkende bouwkundig inspecteurs zijn. Had ik de bouwkundige keuring niet snel in kunnen plannen dan kan een van mijn collega register bouwkundig inspecteurs vaak wel. Dus bij een spoed bouwkundige keuring hebben we vaak snel een oplossing. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en opdracht voor de bouwkundige keuring in Swalmen. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan kunt u mij benaderen. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz Register Bouwkundig Inspecteur Swalmen e.o.
Edwin Ransz
8.0
24 augustus 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 6015AH, Neeritter (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte mevrouw, De onafhankelijkheid bij een bouwgeschil is altijd van belang. Alle betrokken partijen worden bij een bouwgeschil gehoord en vandaaruit beoordeel ik het (ver) bouwgeschil op feiten, bouwbesluit en goed en deugdelijk werk en probeer ik partijen inzicht te verschaffen in hun bouwgeschillen. Ik dank u dan ook voor uw vertrouwen als rechtsbijstand, dat u voor mij als register Bouwkundig Inspecteur heeft gekozen inzake dit (ver) bouwgeschil. Mocht u nog vragen hebben over het bouwgebreken onderzoek of het bouwgeschil. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Edwin Ransz, Register Bouwkundig Inspecteur Limburg e.o.
Edwin Ransz
Bekijk alle reviews en ervaringen (21)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden