Leon Rooimans

Als bouw inspecteur voor de omgeving Zuid-Holland en omstreken wil ik marktpartijen zekerheid bieden over de kwaliteit en uitvoering van inspecties bij verkoop en bouwprocessen.

Bouwkundige keuring

Een Bouwkundige keuring aankoop, Bouwkundige keuring verkoop of een bouwkundige keuring NHG Zijn bouwkundige keuringen van een bestaande woning of gebouw. Tijdens een bouwkundige inspectie wordt de technische staat van de woning op een groot aantal onderdelen visueel geïnspecteerd.

Het doel van een bouwkundige keuringen is het krijgen van inzicht in de conditie van de woning. Het rapport beoogt een getrouw beeld te geven van de kwaliteit van de woning. U krijgt hierdoor inzicht in de eventuele herstelkosten van het pand. Alle bouwtechnische aspecten van een woning worden geinspecteerd. Mogelijke gebreken van de woning aan vloer-, dak-, en gevelconstructies komen tijdig aan het licht.

Bij het inschakelen van een register bouwkundig Inspecteur bent u verzekerd van de juiste kwaliteit, kennis en kunde en een erkend bouwkundig rapport. Rbi-ers werken uniform waardoor opdrachtgevers zeker weten dat hun vastgoed object vakkundig gekeurd wordt. 

Bouwbegeleiding

​Iedereen heeft wel eens te maken (gehad) met een vorm van verbouwing. Vaak zijn de ervaringen heel divers. De bouwsector heeft niet altijd een even goede naam als het gaat om het leveren van de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouwsector begrijpen wij dan ook dat het niet gemakkelijk is om zelf een bouwproject van A t/m Z te regelen. Om misstappen te voorkomen is ervaring met bouwtekeningen, kennis van alle bouwregels en wetgeving, vergunningsverplichtingen, bouwmaterialen, duurzaamheid en het vergelijken van bouwbegrotingen een minimale eis. Omdat dit voor de meeste geen dagelijkse kost is stellen wij onze expertise beschikbaar om uw project soepel te laten verlopen.

Met ruim 27 jaar ervaring in de bouw verlenen wij deze diensten objectief en betrouwbaar. Wij zijn vereerd om aangesloten te zijn bij het NRBI als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Met vriendelijke groet Leon Rooimans een erkend bouwkundig inspecteur.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,6 / 5,0

14 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
11 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3011 XB, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer van den Bergh, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank
Leon Rooimans
8.0
06 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 3011 XB, Rotterdam (Door: Anoniem)

Kritische blik, duidelijke toelichting en goede tips voor onderhoud.

Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank.
Leon Rooimans
10.0
29 juni 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 3214at, Zuidland (Door: Anoniem)

Kundige man, goede adviezen!

Geachte mevrouw, Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de aankoopkeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de aankoopkeuring in Zuidland en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank
Leon Rooimans
10.0
03 mei 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 3035 EM, Rotterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Dijkstra Wat een mooie beoordeling voor mij als bouwkundig inspecteur. Fijn dat u uw ervaring over de opleveringskeuring middels een review wilt delen. Als bouwkundig inspecteur hecht ik veel waarde aan de klant ervaringen. Bedankt voor uw vertrouwen voor de opleveringskeuring in Rotterdam en uw mooie review, Leon Rooimans, Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o. Dank.
Leon Rooimans
10.0
17 april 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 4357cc, Domburg (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Koops, Dank voor uw mooie recensie voor mij als bouwkundig inspecteur voor de bouwkundige keuring in Domburg. De ervaringen voor mij als bouwkundig inspecteur van mijn opdrachtgevers zijn belangrijk. Mijn doel is altijd om de koper goed te informeren aan de voorkant en middels het bouwkundig rapport zodat u weet wat u gaat aankopen. Goed om te lezen in uw recensie dat dat is gelukt. Met vriendelijke groet, Leon Rooimans Register bouwkundig inspecteur Spijkenisse e.o
Leon Rooimans
Bekijk alle reviews en ervaringen (14)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden