Keurmerk bouwkundige keurders

Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs wil ook onder de wildgroei van keurmerken het kaf van het koren scheiden door persoonscertificeringen van bouwkundig inspecteurs.

Persoonsgecertificeerd keurmerk

Door zelfstandige bouwkundig inspecteurs of personen binnen een bedrijf op persoonsniveau per dienst owel expertise waar ze goed in zijn te certificeren,  weten alle partijen dat kennis en kunde gewaarborgd is. 

Diverse Keurmerken van bouwkkundige richten zich op het gehele bedrijf. Een bedrijf met meerdere personen (personeel) kunnen dan op het keurmerk leunen. Echter zegt dit niks over de expertise van die personen of personeels lid binnen dat bedrijf. Beheerst deze de juiste expertise?

Door niet op bedrijfsniveau een keurmerk uit te zetten maar op persoonsniveau kun je het kaf van het koren makkelijk scheiden. 

Met een Keurmerk Rbi binnen een bepaalde bouwkundige dienstverlening weet u zeker dat uw vastgoedobject vakkundig gekeurd wordt.

Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u vinden en herkennen aan het Rbi logo. Nog geen Rbi-er? Meldt u dan aan.

 

   Keurmerk voor een vakkundig gekeurde bouwinspectie door een register Bouwkundig Inspecteur

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden