nhg erkend bouwkundig rapport

NHG erkend bouwkundig rapport is een bouwkundige rapport dat wordt opgesteld conform de NHG normen, Stichting Waarborg Fonds Eigen Woningen en worden geaccepteerd door alle erkende banken en hypotheekverstrekkers. Het NHG stelt strenge eissen aan een erkend NHG bouwkundig rapport.

Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs bied marktpartijen zekerheid over de kwaliteit en uitvoering van NHG bouwkundige inspecties en een erkend nhg bouwkundig rapport. De aangesloten Register Bouwkundig Inspecteurs (leden). De Register Bouwkundig Inspecteurs onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur en zorgt het NRBI dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden. Zo weten alle keten partners, martpartijen, consumenten dat zij altijd een erkend nhg bouwkundig rapport aangeleverd krijgt. 

 

Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd!

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden