Normaal bedrag bouwkundige keuring

Wat is een normaal bedrag voor een bouwkundige keuring

Een normaal bedrag voor een bouwkundige keuring is gebasseerd op een aantal factoren. De plaats van het te keuren object, inhoud (grote in m3 of m2), heeft de bouwkundige een beroeps aansprakelijk heidsverzekering en wel of niet aangesloten bij een branche of beroeps organisatie die werken volgens een bepaalde beroeps en gedragscode bepalen vaak een bedrag voor een bouwkundige keuring.

Online vindt u bouwkundige keuringen met niet normale lage bedragen. Dit zijn vaak zelfverklaarde bouwkundig inspecteurs, die niet verzekerd zijn, niet uniform werken, geen voorziening m.b.t. klachten hebben getroffen. Een normaal bedrag bouwkundige keuring is opgebouwd uit:

 1. Reiskosten;
 2. Opname tijd;
 3. Uitwerken bouwkundig rapportage;
 4. Beroeps aansprakelijkheid verzekering;
 5. Beroeps en gedragscode;
 6. Onafhankelijke klachten afhandeling;
 7. Online processe;
 8. Keurings applicatie (uniformiteit);
 9. Gecertificeerd of niet;
 10. Volgen van PE (scholing);
 11. Onafhankelijk review systeem;
 12. Gevalideerde bouwkundige keuringen aanbieden;
 13. Herroepingsrecht hanteren.

 

Stichting Nederlands register Bouwkundig Inspecteurs certificeerd zelfstandige bouwkundig inspecteurs op dienst en persoonsniveau. Zo word gewaarborgd dat bouwkundig inspecteurs uniform werken, verzekerd zijn en voldoen aan de beroeps en gedragscode. Zo weet u als koper dat kennis en kunde is gewaarborgd en dat u een normaal bedrag voor een bouwkundige keuring betaald (marktconform).

Zoekt je een register bouwkundig inspecteur die voldoet aan het normaal? Schakel dan een register bouwkundig inspecteur in. klik hier

Bouwkundige keuringen aangeboden onder het normaal                              Keurmerk bouwinspecteurs onderscheidt het kaf van het koren

 

 

 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden