NRBI

De afkorting NRBI staat voor (Stichting) Nederlands Register Bouwkundig Inspecteur. De stichting waarbord de kennis en kunde van een Register Bouwkundig Inspecteur voor en na bepaalde dienstverlening. De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om marktpartijen, ketenpartners zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige inspecties en bouwinspecteurs. De gecertificeerde bouwkundig inspecteurs onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur en zorgt het NRBI dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden. 

Transparantie en keuzevrijheid
Het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs heeft zich als doel gesteld haar Register Bouwkundig Inspecteurs (leden) te promoten middels een duidelijk proces door de  zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. 

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden