BRIS inspectdirect partner van het NRBI

Geplaatst op: 30-01-2019
BRIS inspectdirect per januari 2019 partner van het NRBI. Door deze samenwerking bieden wij de persoons gecertificeerde register bouwkundig Inspecteurs een inspectie tool waarmee we duidelijkheid naar de markt kunnen garanderen middels een uniforme inspectie rapportage.

Stichting Nederlands register Bouwkundig Inspecteurs is sterk ICT technisch gedreven. De stichting wil haar leden en de markt uniformiteit bieden. Door handige en slimme tools in te zetten kan het NRBI Kwaliteit, kennis en kunde waarborgen. BISS inspectiesoftware voldoet aan de eissen m.b.t. de inspectieformat opgesteld door het NRBI en de expertisekamers. 

Wat is BRIS InspectDirect?

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs ziet erop toe dat kwaliteit, kennis en kunde voor haar leden en de markt wordt geborgd. Met BRIS InspectDirect kan men middels een mobiele applicatie voor inspecties en keuringen uniformiteit waarborgen naar alle ketenpartners. Bijvoorbeeld NHG-bouwkundige keuringen, NEN-inspecties en meerjarenonderhoudsplannen.

De register Bouwkundig Inspecteurs kunnen met de telefoon en/of tablet op iedere locatie een uniform keuringsrapport met een gelijkwaardig keuringsmethodiek, voorzien bouwgebreken, herstelmethodiek, foto’s en adviezen. De applicatie binnen het NRBI wordt gebruikt voor vastgoed vastgoed gerelateerde bouwkundige inspecties,. Zo waarborgen we dat alle vastgoedobjecten vakkundig gekeurd worden. 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden