Collectieve Opleveringskeuringen 212 Fenixlofts Rotterdam

Geplaatst op: 04-03-2019
De vereniging van eigenaren heeft besloten de samenwerking op te zoeken met Register bouwkundig Inspecteurs voor de collectieve opleveringskeuring voor 212 Fenixlofts te Rotterdam.

Collectieve opleveringskeuring

Vereniging van eigenaren Fenixlofts uit Rotterdam zocht samen met Heijmans naar een oplossing voor de opleveringskeuringen van 120 lofts die in 14 fases worden opgeleverd. Korte lijnen met het bestuur, leden en de bouwer Heijmans was een van de wensen. 

Samen met het bestuur van het NRBI en het bestuur van de Fenixlofts is er naar een oplossing gezocht. Keuzevrijheid en transparantie bij het kiezen van een Register Bouwkundig Inspecteur was van belang voor de leden en het bestuur. Maar wel zodanig dat er geen 20 verschillende bedrijven op het grote project rond zwerven.

Een team van Rbi-ers zorgt voor de opleveringen van 212 opleveringen. Korte lijnen, kruisbestuiving en kennis delen moeten ervoor bijdragen dat de opleveringen soepel verlopen en dat de verwachte kwaliteit wordt gewaarborgd

Ook een groot nieuwbouwproject als kopersvereniging of projectontwikkelaar? Meen dan contact met ons op

 

 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden