Koper laat huis weer keuren

Geplaatst op: 09-02-2023
Meer woningkopers kiezen ervoor om hun droom woning eerst kritisch te laten keuren. Een bouwkundige keuring duurt meestal anderhalf tot twee uur op locatie en kost tussen de 300 en 450 euro.

Op de afkoelende woningmarkt hebben kopers en starters meer ruimte gekregen om hun droomhuis bouwkundig te laten keuren. Kopers maken daar gretig gebruik van aldus de Telegraaf. Maar wat mag je als koper verwachten van zo`n keuring? De telegraaf liep mee met register bouwkundig inspecteur Martin van Dorp. 

Zoekt u een register bouwkundig inspecteur voor een bouwtechnische keuring? Bekijk de soorten bouwtechnische keuringen en boek de register bouwkundig inspecteur op basis van beschikbaarheid. Klik hier.  

 

Bekijk de link in de Telegraaf: 

https://www.telegraaf.nl/financieel/1398320083/koper-laat-woning-weer-keuren-kritischer-over-droomhuis

 

 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden