Nieuw bestuur NRBI

Geplaatst op: 29-01-2019
Nieuw bestuur van Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteur (NRBI) stelt zich aan u voor.

In december 2018 heeft er in het belang van de aangesloten inspecteurs een bestuurswisseling van de Stichting Nederlands Bouwkundig Inspecteurs plaatsgevonden. 

Bestuursvoorzitter: 

Vincent is al 10 jaar een echte internet entrepreneur, kansen zien, kansen benutten en creëren dat is zijn kracht. De periode daarvoor als projectleider in de renovatie en als bouwkundig inspecteur en onafhankelijk schade expert heeft hij zijn sporen verdiend. Hij kent de sector van binnenuit. Zijn ondernemersgeest combineert hij met een tomeloze drive om de Rbi leden te helpen hun positie in de markt te verbeteren.

Digitalisering en e-business zijn voor Vincent als internet entrepeneur belangrijke bronnen van inspiratie voor nieuwe businessmodellen voor de Rbi-er en marktpartijen. 

Bestuursvoorzitter Vincent Verbruggen gaat samen met Alexander Boele in 2019 de online strategie van het NRBI verbeteren en uitrollen. Erkenning, intergriteit, vindbaarheid, transparantie en keuzevrijheid zijn de 5 pijlers waar de nieuwe bestuurders zich voor inzetten. 

Penningmeester, secretaris:

Alexander Boele is een ervaren bouw-bedrijfskundige. In de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in diverse facetten van de vastgoedbranche. Hij houdt zich bezig met het organiseren en kwalificeren van een bouwkundig netwerk van professionals. Daarnaast is Alexander ook eigenaar van een bouwkundige expertisebureau, die inhoudelijk bijdraagt aan de benodigde kennis in produktontwikkeling van het NRBI. Een belangrijke combinatie is het zo goed mogelijk samen laten gaan van inhoudelijke vakkennis en communicatie.  

Alexander spreekt de taal van bouwkundig inspecteur, heeft gevoel voor goede communicatie en, heeft als bedrijfskundige- en bouwkundige in vastgoedbranche de benodigde ervaring. Met verstand van zaken combineert hij met een scherpe kijk op bedrijfsvoering en strategieën de intrinsieke wil om bruggen tussen mensen en organisaties te bouwen.

Een duidelijke koers met een missie in 2019 is ingezet! We varen verder, en bovenal nu sneller.

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden