Ronde van Nederland NRBI

Geplaatst op: 26-11-2019
Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs bezoekt alle aangesloten bouwkundig inspecteurs. In deze ronde van Nederland gaan we op vier locaties de aangesloten leden collectief bijpraten over de ontwikkeling van het NRBI.

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs start de komende weken de ronde van Nederland. Vier locaties zullen worden bezocht om alle leden in het collectief van het NRBI bij te praten over ontwikkelingen van het NRBI. Belangrijk, want in de woningmarkt, ofwel de bouwwereld, gaat namelijk veel veranderen. Om het NRBI te laten groeien is samenwerken een belangrijk vertrekpunt in 2020. Hoe doen wij het samen beter!

De bijeenkomsten voor de aangesloten Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi-ers) vinden plaats op

  •  29 november 2019 Apeldoorn
  •  10 december 2019 Zwolle
  •  12 december 2019 Den Haag
  •  16 december 2019 Eindhoven

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden