Erkend bouwkundige

De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige inspecties door erkende bouwkundigen.

Deze persoonsgecertificeerde bouwkundigen onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur en zorgt het NRBI dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door een erkend bouwkundige.

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) kunt uRegister Bouwkundig Inspecteurs te herkennen aan het Keurmerk Rbi logo erkende Bouwkundig Inspecteurs vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat en bouwkundige rapportages controleren.

Zoek erkende bouwkundige
Hieronder treft u een overzicht aan van erkend bouwkundig inspecteurs. Door te klikken op een bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwkundige

Gevalideerde certificaten bouwkundige keurders
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per bouwkundige keurder inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwkundige keurders kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden