Albert ter Avest

Mijn hele leven ben ik al verbonden aan de bouw. Mijn vader was jarenlang timmerman bij verschillende bouwbedrijven. Ik groeide als kind op met de bouw. Als 15-jarige jongen begon ik als jongste bediende bij een toen gerenommeerd bedrijf. Ruim 10 jaar heb ik de hamer in de handen gehad en letterlijk met mijn voeten in de klei gestaan. Het was juist tijdens deze periode dat ik veel geleerd heb hoe het eraan toe gaat op de bouw.
Toen ik ouder werd, werd het tijd voor een volgende stap als (assistent) uitvoerder. Ik begeleidde projecten van het begin tot het einde. Een goed overleg met de klant heb ik altijd als een mooi aspect beschouwd.
Ik volgde een studie tot aannemer bouwbedrijf en leerde hoe ik een bedrijf moest runnen. Het geleerde kon ik in de praktijk brengen omdat mij in 2000 de mogelijkheid werd geboden om, samen met 2 andere compagnons, een bouwbedrijf te runnen met ruim 20 werknemers. In 2005 heb ik het bouwbedrijf verkocht aan 1 van de compagnons.

Inmiddels ben ik nu bijna 13 jaar zelfstandig bouwkundig inspecteur. Mijn expertise wordt zowel particulier als zakelijk ingezet.

Het vak bouwkundig inspecteur is een vak. Eindelijk is er na mijn 13 jaar als zelfstandig bouwkundig inspecteur erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI). “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.” 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

29 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
25 maart 2022
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), 6828 CD, Arnhem (Door: Anoniem)

We zijn heel erg tevreden met de service van Albert. We kunnen Albert van harte aanraden!

Beste heer Hofstra, Dank voor deze mooie waardering voor de verbouw na opleveringskeuring Rbi die ik voor u heb mogen verrichten. Geniet van het eindresultaat. Dat mag er zijn. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
06 maart 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 8141rt, Heino (Door: Anoniem)

Goed duidelijk

Eerlijk onafhankelijk advies

Geachte heer Godeschalk, Kijk voor deze 5 steekwoorden doen we het voor. Dank voor deze beoordeling met betrekking tot het bouwgebrekenonderzoek (BOG) dat ik voor u heb uitgevoerd. met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
18 februari 2022
Bouwgebrekenonderzoek, 7546 EJ Enschede (Door: D. Peters)

Heldere uitleg, zowel telefonisch als ter plekke. Neemt de tijd voor vragen en legt de situtie uit aan de hand van tekeningen. 

Geachte heer Peters, Dank voor dit compliment. Fijn om te horen dat ik met een bouwgebrekenonderzoek (BOG) heb kunnen ondersteunen. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest RBI
A.  ter Avest
10.0
26 januari 2022
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8014 BJ Zwolle (Door: Lieke Verstraeten)

Prettige man. Duidelijk in zijn communicatie. Geeft behoudens antwoord op je vragen ook veel uitleg over onderhoud en tips om je huis tijdens verbouwing te beschermen.

Lijkt veel kennis van zaken te hebben en ziet veel punten die wij niet gezien zouden hebben. Geeft het gevoel aan je zijde te staan. 

Geachte Mw.Verstraeten, beste Lieke, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om deze mooie beoordeling te geven. Goed om te lezen dat ik jullie op een goede manier heb kunnen bijstaan bij de oplevering (OLK) van jullie (pracht) woning. Ik wens jullie veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
28 oktober 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 7542 MH, Enschede (Door: Anoniem)

Zorgvulige en heldere rapportage.

Geachte heer van Zomeren, Dank u voor deze top beoordeling. Fijn dat ik u als register bouwkundige met een bouwgebreken onderzoek heb kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Rbi Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
Bekijk alle reviews en ervaringen (29)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden