Albert ter Avest

Mijn hele leven ben ik al verbonden aan de bouw. Mijn vader was jarenlang timmerman bij verschillende bouwbedrijven. Ik groeide als kind op met de bouw. Als 15-jarige jongen begon ik als jongste bediende bij een toen gerenommeerd bedrijf. Ruim 10 jaar heb ik de hamer in de handen gehad en letterlijk met mijn voeten in de klei gestaan. Het was juist tijdens deze periode dat ik veel geleerd heb hoe het eraan toe gaat op de bouw.
Toen ik ouder werd, werd het tijd voor een volgende stap als (assistent) uitvoerder. Ik begeleidde projecten van het begin tot het einde. Een goed overleg met de klant heb ik altijd als een mooi aspect beschouwd.
Ik volgde een studie tot aannemer bouwbedrijf en leerde hoe ik een bedrijf moest runnen. Het geleerde kon ik in de praktijk brengen omdat mij in 2000 de mogelijkheid werd geboden om, samen met 2 andere compagnons, een bouwbedrijf te runnen met ruim 20 werknemers. In 2005 heb ik het bouwbedrijf verkocht aan 1 van de compagnons.

Inmiddels ben ik nu bijna 13 jaar zelfstandig bouwkundig inspecteur. Mijn expertise wordt zowel particulier als zakelijk ingezet.

Het vak bouwkundig inspecteur is een vak. Eindelijk is er na mijn 13 jaar als zelfstandig bouwkundig inspecteur erkenning met een persoonscertificering op expertiseniveau met de oprichting van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI). “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi), al vanaf de start van dit register, te zijn geregistreerd bij het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en daarmee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.” 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Direct aanvragen

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

5 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
30 september 2019
Offertetraject, 7475 RM, Markelo (Door: Anoniem)

Prima en duidelijk expertise rapport. Snel ontvangen.

Geachte mevrouw (jurist), Goed om te lezen dat u als jurist mij dak expertise positief beoordeeld. Fijn dat u als (juridisch) expert ondanks u drukte de tijd en moeite heeft genomen de review in te vullen. Mocht u nog vragen hebben over het dak inspectie rapport stel uw vraag via de lextool (expertise dossier). Met vriendelijke groet, Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
04 juli 2019
Bouwkundige keuring , 7121 GE, Aalten (Door: Anoniem)

Bouwkundig rapport ziet er goed uit.

Geachte heer Tollenaar, Bedankt voor deze beoordeling voor de bouwkundige keuring in Aalten. Goed om te horen dat u als aankoopmakelaar het bouwkundig rapport er goed uit vindt zien. Met vriendelijke groet Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten e.o. Box of Bricks Bouwkundig advies- en tekenbureau
A.  ter Avest
10.0
04 juli 2019
Bouwkundige keuring , 7121 GE, Aalten (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer Nachtegaal Dank voor uw vertrouwen voor de bouwkundigekeuring in Aalten en uw mooie beoordeling. Zowel uw Aankoopmakelaar van Optimaal Makelaars en u als consument zijn tevreden. Mocht je nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Aalten, stel ze gerust. met vr. gr. Albert ter Avest Register bouwkundig inspecteur Holten
A.  ter Avest
10.0
18 maart 2019
Offertetraject, 7411 BZ, Deventer (Door: Anoniem)

Duidelijke, overzichtelijke en volledige expertise rapportage. Is om door een ringetje te halen.

Beste Jurist, Dank u voor deze mooie beoordeling voor de door mij uitgevoerde vloergebreken onderzoek in Overijssel. Ik hoop dat u middels mijn expertise rapportage inzake de vloergebreken van een afwerkvloer uw (bouw)geschil voor uw cliënt positief heeft kunnen beslechten. Met vr. gr. Albert ter Avest Register Bouwkundig Inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
10.0
05 juni 2018
Bouwtechnische keuring (Register Bouwkundig Inspecteur), 7554SW (Door: Manon van der Keur)

We hebben een zinvolle afspraak gehad. Prettig contact met de bouwexpert en hij gaf uitleg waar nodig.

Geachte mevrouw, dank voor uw mooie recensie (een 10) over de door mij uitgevoerde bouwkundige keuring in Haaksbergen. Goed om te horen dat de bouwkundige keuring voor u meerwaarde heeft gehad. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Haaksbergen neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Albert, Register bouwkundig inspecteur Holten e.o.
A.  ter Avest
Bekijk alle reviews en ervaringen (5)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden