Bob van Dinten

Mijn naam is Bob van Dinten, eigenaar van Bouwkundig Adviesbureau Bouwerbob te Diever, Drenthe. BouwerBob stopt niet na het inleveren van een rapport. Als de klant het wenst dan begeleidt BouwerBob een project van begin tot het einde. Dit geeft, bijvoorbeeld een doe het zelver, de mogelijkheid om projecten waarvoor de expertise gedeeltelijk ontbreekt onder toezicht van BouwerBob toch tot een goed einde te brengen.

Wij houden ons voornamelijk bezig met het uitvoeren van bouwkundige keuringen en inspecties in het noorden van ons land. Daarnaast zijn we actief in het begeleiden van bouw en verbouwprojecten. Dit maakt dat we niet alleen de theorie beheersen maar ook voeling houden met de praktijk. Oplossingen bedenken die niemand anders ziet, problemen voorkomen door het doen van bouwtechnische keuringen, problemen oplossen door het doen van deugdelijke inspecties.

Prachtig dat er voor opdrachtgevers nu een register is met bouwkundigen die staan voor kwaliteit! Wij zijn er trots op als één van de eerste bouwkundigen te worden toegelaten en de titel RBI te mogen dragen.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

6 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
25 februari 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8325bl, Vollenhove (Door: Anoniem)

Ik ben je erg dankbaar Bob! 

Ps hoop dat je nieuwe motor goed bevalt. 

Groetjes Susan 

10.0
15 februari 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8181 WH, Heerde (Door: Anoniem)

Ik ben tevreden over de opleveringskeuring in Heerde. Duidelijke uitleg over de te volgen procedure. Goede tips en nadere uitleg ontvangen over aandachtspunten.

Geachte heer van Meegdenburg, Dank voor de mooie review! Ik ben blij dat we u u goed hebben kunnen bijstaan. Hartelijke groet, Bob van Dinten
Bob Van Dinten
10.0
01 februari 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 7814 TA, Emmen (Door: Anoniem)

Zeer tevreden over de oplevering!

10.0
11 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8913HR, Leeuwarden (Door: Anoniem)

Deskundige begeleiding bij de oplevering. 

Kritisch en informatief.

Geachte heer Schoons, Dank voor de opdracht voor de opleveringskeuring te Leeuwarden en uw mooie beoordeling voor mij als register bouwkundig inspecteur. In de woning werden vele oplever gebreken aangetroffen. De aannemer heeft nog wat te doen. Mocht het herstel van de oplever gebreken onvoldoende zijn. Nem dan contact met mij op. We kunnen dan ook eventueel een naschouw (na-oplevering) uitvoeren. Met vriendelijke groet, Bob, Register Bouwkundig Inspecteur Leeuwarden e.o.
Bob Van Dinten
10.0
08 oktober 2019
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8913HP, Leeuwarden (Door: Anoniem)

Aanrader! Prima de tijd genomen, zaken uitgelegd en het 'echte' gesprek aangegaan met aannemer. 

@Bob: bedankt voor je hulp en ondersteuning!

Geachte mevrouw Wagenaar, Een oplevering ofwel sleuteloverdracht van een nieuwbouw woning is altijd een spannend moment. De aannemer wil met zo min mogelijk opleverpunten opleveren om zo snel mogelijk de laatste betalingstermijn te claimen bij de notaris. De oplevergebreken zijn nu in kaart gebracht gezamelijk met u als bewoner en de aannemer. U heeft gemerkt dat de aannemer niet tot herstel wilde overgaan. Door de dialoog te zoeken tijdens de oplevering is het gelukt dat de aannemer de oplevergebreken genoteerd heeft. Veel woonplezier in uw nieuwbouw woning. Mocht u nog vragen hebben over het proces-verbaal van opleveren neem dan contact met mij op. Tevens wil ik u danken voor deze mooie review voor de door mij uitgevoerde opleveringskeuring in Leeuwarden. Met vriendelijke groet, Bob, Register bouwkundig Inspecteur Leeuwarden e.o.
Bob Van Dinten
Bekijk alle reviews en ervaringen (6)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden