Frank de Haan

Mijn naam is Frank de Haan en ben oprichter en mede-eigenaar van De Verbouwregisseur en 4cility Vastgoedmanagement. Na het afronden van mijn HTS opleiding bouwkunde heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven. Inmiddels ben ik al ruim 25 jaar actief als zelfstandig ondernemer in de bouw- en installatiebranche Zowel particulieren als bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Onze werkzaamheden bestaan uit:  

- Het uitvoeren van bouwkundige keuringen
- Doen van opleveringskeuring nieuwbouw
- Meerjarenonderhoudsplanning
- Bouwbegeleiding en bouwkundig advies

Of, het doen verbouw- en renovatieprojecten.

Wij vinden het belangrijk om offertes, bouwprocessen en bouwkundige keuringen transparant te maken, zoveel mogelijk vast te leggen en in begrijpelijke taal te communiceren.

Wij staan voor onafhankelijkheid, kwaliteit, pragmatisch werken, betrouwbaar- en deskundigheid. Wij zijn er trots op om te zijn geregistreerd als gecertificeerd Bouwkundig Inspecteur en we de titel Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) mogen voeren. Onze bouwkundige keuringen worden uitgevoerd conform rapportage richtlijnen, eissen en beroeps en gedragscode van het NRBI. Zo weet u dat uw woning vakkundig gekeurd wordt.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

5,0 / 5,0

3 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
10 augustus 2021
Controle tijdens de (ver)bouw Rbi, 2587cs, Den Haag (Door: Anoniem)

Snel en flexibel afspraak kunnen inplannen, zinvolle inspectie, goede input. Prima geholpen.

10.0
21 mei 2021
Bouwgebrekenonderzoek, 2718av, Zoetermeer (Door: Anoniem)

De inspecteur is een zeer goede inspecteur en hij heeft mij / ons veel geholpen. Ik ben hem en jullie zo dankbaar dat ik jullie heb gevonden omdat jullie enorm veel hebben gedaan om dingen te corrigeren die niet goed waren, en jullie hebben ook een enorm verschil gemaakt voor mijn mentale, fysieke en emotionele status. Jullie bestaan ​​is erg belangrijk. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Lovella

10.0
15 februari 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 2803 BV, Gouda (Door: Anoniem)

Vriendelijk en professioneel. Bouwkundig rapport is duidelijk.

Geachte heer Oetomo, dank voor uw vertrouwen voor het bouwgebreken onderzoek in Gouda. Ik hoop dat je met het bouwgebreken onderzoek sterker staat in uw bouwgeschil. Mocht je nog vragen hebben over uw bouwgeschil, neem dan contact op. Met vriendelijke groet, Frank de Haan Register Bouwkundig Inspecteur Den Haag e.o.
ing. F.R. de Haan
Bekijk alle reviews en ervaringen (3)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden