Gecertificeerde bouwkundig inspecteurs

De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwkundige inspecties door gecertificeerde bouwkundig inspecteurs. Deze persoonsgecertificeerde bouwkundig inspecteurs onderscheiden zich in hun werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van bouwkundig inspecteur en zorgt stichting NRBI dat bouwkundige inspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door gecertificeerde bouwkundig inspecteurs. 

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt uVakkundig gekeurd door een register Bouwkundig Inspecteur gecertificeerde Bouwkundig Inspecteurs makkelijk vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren en hun Rbi-bouwkundig rapport.

Zoek gecertificeerde bouwkundig inspecteurs
Hieronder treft u een overzicht van gecertificeerde bouwkundig inspecteurs. Door te klikken op een bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een gecertificeerd bouwkundig inspecteur. bekijk hoe via deze animatie.

Gevalideerde certificaten bouwkundige keurders
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per bouwkundige keurder inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwkundige keurders kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden