Jelle Geert Hiemstra

Als bouwkundige heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de nieuwbouw en renovatie. Van Projectleider in de renovatie, bedrijfsleider, tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw, bestaande bouw en bouwgeschillen. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een vakkundig gekeurd rapport aanleveren. 

Waarom aangesloten bij het NRBI

- Uniformiteit;
- Kennisdeling;
- Samen staan we sterker;
- Eindelijk erkenning voor het vak bouwkundig inspecteur;
- Onderscheidend vermogen als Rbi-er.

Ik ben dan ook trots op mijn erkenning als bouwkundig inspecteur en dat mijn kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Als Register bouwkundig inspecteurs houd ik me aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwaliteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform beroeps & gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,5 / 5,0

92 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
15 september 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6812DE Arnhem (Door: Martijn van den Broek)

Jelle is bijzonder vriendelijk, komt zeer kundig over, geeft goede en bruikbare tips tijdens de inspectie.

Het rapport is helder en duidelijk. Er zou eventueel iets meer uitleg kunnen staan bij sommige punten in het inspectie rapport. 

10.0
09 augustus 2021
Opleveringskeuring na verbouwing (Rbi), nijverdal Nijverdal (Door: M. Roosien)

De opdracht werd op de afgesproken tijd uitgevoerd, Met de bouwkundige rapportage is het mogelijk met de klant objectief weer in gesprek te kunnen komen. De opleveringsinspectie wordt overwogen ook met de heer Hiemstra te laten uitvoeren.

10.0
07 augustus 2021
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 7201 ER Zutphen (Door: Marijn Bults)

Geen beschrijving meegegeven...
Bedankt Marijn, Een woning met scheurvorming en verzakkingen. Met deze aankoopkeuring kun je een juiste beslissing nemen en weet je waar je aan begint. Groeten, Jelle Geert Hiemstra BouwDock Bouwkundig inspecteur NRBI
Jelle Geert Hiemstra
10.0
01 augustus 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1211BX, Hilversum (Door: Anoniem)

Als intermediair heb ik de heer Hiemstra ingeschakeld. Dank voor het oppakken van de opleverings keuring.Goed en snel geregeld!

8.0
30 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw appartementen, 1211BX, Hilversum (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Bekijk alle reviews en ervaringen (92)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden