Karel Nijman

Nijman Vastgoedbeheer is een onafhankelijk expertise bureau om u te ondersteunen bij al uw (bouw)zaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en gespecialiseerd in bouwkundig advies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soort van bouwkundige dienstverlening, zoals een bouwkundige inspectie, opleveringskeuring en meerjarige onderhoudsplanningen. Ook verzorgen wij Energie labels (EPA- W) voor woningen en EPC- berekeningen voor nieuwbouwwoningen.

Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis en kunde in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben trots en zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur te zijn geregistreerd en op persoonsniveau gecertificeerd binnen het Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee het uitdragen van het keurmerk Rbi een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

9 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
15 juli 2021
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), sint nicolaasga, Sint Nicolaasga (Door: Anoniem)

Wij zijn zeer tevreden over de opleveringskeuring. De heer Nijman is zeer ter zake kundig, professioneel, geeft gevraagd en ongevraagd uitstekende adviezen. Bovendien was hij bijzonder vriendelijk en sociaalvaardig. Hetgeen resulteerde in een zeer goede sfeer bij de oplevering voor zowel ons als opdrachtgever als de aanwezige aannemer en uitvoerders uiterst. Het keurige rapport achteraf is ook een compliment waard. De prijs kwaliteit verhouding is daarenboven uitstekend. Niets dan lof en 5 sterren waard. Het enige kleine verbeterpunt is de communicatie vooraf. Er is maar heel summier, beperkt en traag gereageerd op mededelingen en vragen onzerzijds via Lextool. Laat onverlet dat wij zeer tevreden zijn en de heer Nijman aan een ieder die zo'n opleveringskeuring wil laten uitvoeren zou aanbevelen.

10.0
21 april 2021
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 8749gx, Pingjum (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
31 december 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9051ph, Stiens (Door: Anoniem)

Vakbekwaam en deskundig. Dhr. Nijman weet waar hij het over heeft. 

Dank voor het advies en het snelle afhandelen van het oplever rapport.

10.0
29 december 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9051ph, Stiens (Door: Anoniem)

Zeer kundig en sociaal. Wat wij zeer prettig vonden is dat hij uitgebreid de tijd nam voor ons.

10.0
29 december 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 9051PH, Stiens (Door: Anoniem)

Karel heeft voor ons de oplevering verzorgd van onze nieuwbouwwoning. Karel heeft zeer goede kennis van zaken, legt alles duidelijk uit en is zeer scherp op alle opleverpunten en de kleine details. Na de oplevering ontvingen wij een duidelijk en overzichtelijk keuringsrapport van onze woning waarin alles duidelijk en helder stond omschreven. Wij willen Karel dan ook hartelijk bedanken voor deze zeer professionele oplevering! 

Bekijk alle reviews en ervaringen (9)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden