Marcel Schoenmakers

Wij zijn Marcel & Marielle Schoenmakers.

Marcel heeft altijd een aannemersbedrijf gerunt en wil nu met deze bouwkundige ervaring mensen helpen bij bouwkundig advies en makelaardij. Marielle heeft altijd in de zorg gewerkt en creatief en empatisch. Samen kunnen we goed luisteren naar de behoefte en wensen van onze opdrachtgever, en hebben we het vermogen om met een grote dosis ervaring en creatieve oplossingen de woonwensen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk in te vullen.

Als bouwkundig Makelaar die zijn bouwkundige ervaring en kijk inzet om samen met de opdrachtgever de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vatgoedobject te invertariseren om vervolgen deze aan te passen aan de wensen van de bewoners/kopers/verkopers. 

Eindelijk erkenning als bouwkundige. “Ik ben dan ook zeer vereerd, om als een van de weinigen bouwkundige Makelaars als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) in de provincie Noord-Brabant te zijn gecertificeerd binnen de expertisekamer betaande bouw in het Nederlands Register Bouwkundige Inspecteurs (NRBI) en dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van dit beroep.”

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • Uniforme rapportage & Verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

45 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
10 mei 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5125NE Hulten (Door: Lorenzo van Rooij)

We zijn aanwezig geweest bij de schouwing. Erg plezierig daar dit ook de mogelijkheid geeft direct vragen te stellen. Daarvoor ook gewoon ruim de tijd genomen. Ervaring en professionaliteit zijn kernwoorden die de werkwijze typeren. Een erg goed rapport waarbij duidelijk alle minnen aangegeven en uitgewerkt waren. Dit heeft ons enorm geholpen bij de verdere stappen.Wij zijn erg blij Marcel de oude boerderij te hebben laten bekijken en beoordelen. 

10.0
10 april 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5111CM Baarle-Nassau (Door: Justin van den Elst)

Marcel was ruim op tijd aanwezig, en al begonnen met de buitenkant van het huis. Tjdens de inspectie ook nuttige adviezen hoe dingen aan te pakken. verder het rapport in het weekend opgestuurd gekregen ivm de bedenktijd wat ook een absoluut pluspunt is! 

10.0
06 maart 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5025VK Tilburg (Door: Stan Beijer)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
05 maart 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5144ZK Waalwijk (Door: Selim Hoek)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
04 februari 2024
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 5032WH Tilburg (Door: B. van Hest)

Super vriendelijk contact en zeer kundig bouwinspecteur. Het verslag was uitgebreid en goed onderbouwd. Ook kregen we naderhand nog een link waarin we alle originele foto's die genomen waren konden downloaden. Als er vragen zijn is er ook geen enkel probleem om te bellen voor extra toelichting, ook denkt Marcel mee over mogelijke oplossingen bij gevonden gebreken. Kortom elke euro waard want door dit rapport hebben we een duidelijk beeld gekregen van de bouwkundige staat van onze woning. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (45)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden