Frank Arnoldus

Als persoon heb ik een brede kennis op het gebied van bouwkunde, wet- en regelgeving, monumenten en brandveiligheid. Kwaliteitborging is dan ook van mijn kern activiteiten. Naast bouwkundige keuringen voer ik ook deskundigen onderzoeken eenzijdid of tegensprekelijk bij bouw en verbouwgeschillen.

Door jarenlange ervaring bij gemeenten als toezichthouder en bouwkundig inspecteur heb ik er voor gekozen om me te gaan richten op de private sector. Met de opname in het register van het stichting NRBI en het bijhorende Rbi keurmerk zet ik een belangrijke stap in de kwaliteit van de bouwkundige keuringen en deskundigen onderzoeken die ik uitvoer.

Met trots zal ik als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) deze kwaliteit borgen. Mijn werkgebied is provincie Zuid-Holland met als standplaats Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen aan den Rijn. 

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) op mijn Rbi profiel pagina en boek direct, of stuur mij een e-mail. Wij of de planning van het stichting NRBI nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om de bouwexpertise in te plannen.  

 

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundigen met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,9 / 5,0

14 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
12 december 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 1083JG, Amsterdam (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Geachte heer, Als onafhankelijke bouwkundige zien we de deskundigenonderzoeken bij bouwgeschillen en verbouwgeschillen toenemen. Inzake de badkamer was het deskundigenonderzoek zeker benodigd om de geschil punten feitelijk in kaart te brengen. Ik hoop dat het deskundig onderzoek bijdraagt aan een oplossing tussen partijen. Bij vragen over het deskundigenonderzoek neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet, Frank Register bouwdeskundige (Rbi)
Frank Arnoldus
10.0
30 november 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 2211 MK, Noordwijkerhout (Door: Anoniem)

Duidelijke deskundigenrapportage n.a.v mijn verzoek. Laat weinig aan de verbeelding over, wat juist heel fijn is. De bouwdeskundige is objectief, vakbekwaam, en doet zijn werk grondig. Is helder in zijn commentaar en bevindingen. Ook na de bouwdeskundige rapportage kon ik nog met vragen terecht.

Geachte mevrouw Benders, dank voor de opdracht voor de deskundigenonderzoek en uw mooie beoordeling voor mij als Register bouwkundige. Als bouwdeskundige is het belangrijk dat het deskundigenonderzoek onafhankelijk en objectief wordt uitgevoerd. Goed om te legen dat u het deskundigenonderzoek zo ook heeft beleeft. Mocht u nog vragen hebben over het bouwdeskundige rapportage. Neem dan contact met mij op. Met vriendelijke groet Register Bouwkundig Inspecteur Frank.
Frank Arnoldus
10.0
13 november 2020
Offertetraject, 2718 GL , Zoetermeer (Door: Anoniem)

Goed en snel
Geachte heer, Dank voor uw opdracht voor een deskundigenonderzoek inzake een verbouwgeschil m.b.t. een PVC-visgraat vloer en andere verbouwwerkzaamheden. Wij hopen dat ons deskundigen rapportage er toe bijdraagt om het verbouwgeschil goed in kaart te brengen. Mocht u nog vragen hebben over het deskundigenonderzoek dan kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Frank Register Bouwkundig Inspecteur Zoetermeer e.o.
Frank Arnoldus
10.0
19 oktober 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 3903 EC, Veenendaal (Door: Anoniem)

Wij hebben register bouwkundige Frank ingeschakeld om een bouwgeschil in kaart te brengen en op te lossen tussen ons bedrijf en een klant inzake een bouwgeschil over vloertegels.

Het gehele proces vanaf aanvraag tot afronding is soepel verlopen.

Op al onze vragen werd snel en professioneel gereageerd.

We hebben daarbij afsluitend een volledig en uitgebreid bouwgeschillen rapportage ontvangen van de register bouwkundige betreft het geschil tegelwerk.

Al met al zijn wij zeer tevreden over de afhandeling van het gehele proces, en daarbij waren de gestelde tarieven ook marktconform.

10/10

Mvg,

Nick Zenel

Sales Manager Netherlands RAKO

Geachte heer Zenel, Dank voor de opdracht voor een deskundigenenonderzoek in een bouwgeschil over levering en plaatsing van tegelvloeren. Als bouwdeskundige is het van belang om de onafhankelijkheid te waarborgen voor alle betrokken partijen zoals u als tegel leverancier, de tegelzetter en opdrachtgevers bij een bouwgeschil. Verwerkingsvoorschriften, normen en goed en deugdelijk werk kunnen zo goed in kaart gebracht worden en in beeld gebracht worden in een bouw deskundigenrapportage. Mocht u nog vragen hebben over het deskundigen rapport of het verbouwgeschil kunt u uiteraard contact met stichting NRBI of mij opnemen. Met vriendelijke groet, Frank, Register Bouwkundig Inspecteur Zuid-Holland
Frank Arnoldus
10.0
13 oktober 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 1432 BK, Aalsmeer (Door: Anoniem)

Perfect!

Geachte heer Poelman, Een bouwgebrekenonderzoek is een laagdrempelig onderzoek om bij bouwgeschillen en verbouwgeschillen snel inzicht te verkrijgen in de geleverde kwaliteit en goed en deugdelijk werk. Gezien uw situatie heeft u nu goed in beeld de slecht uitgevoerde verbouwwerkzaamheden waarmee u de aannemer in gebreke kunt stellen. Met vriendelijke groet, Frank Register bouwkundig Inspecteur Aalsmeer e.o.
Frank Arnoldus
Bekijk alle reviews en ervaringen (14)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden