Karel Nijman

Nijman Vastgoedbeheer is een onafhankelijk expertise bureau om u te ondersteunen bij al uw (bouw)zaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en gespecialiseerd in bouwkundig advies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soort van bouwkundige dienstverlening, zoals een bouwkundige inspectie, opleveringskeuring en meerjarige onderhoudsplanningen. Ook verzorgen wij Energie labels (EPA- W) voor woningen en EPC- berekeningen voor nieuwbouwwoningen.

Het NRBI bevordert de professionalisering van het beroep van Bouwkundig Inspecteur, wat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis en kunde in de bouw en vastgoed branche. “Ik ben trots en zeer vereerd, om als Bouwkundig Inspecteur te zijn geregistreerd en op persoonsniveau gecertificeerd binnen het Register Bouwkundige Inspecteurs (Rbi) en daarmee het uitdragen van het keurmerk Rbi een bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van het beroep bouwkundig inspecteur.”

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,0 / 5,0

1 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
28 maart 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 9172MZ Ferwert (Door: Deborah Leegwater)

Keurig en snel, bouwkundig rapport duidelijk toegelicht. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (1)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden