Hans Hoedemaekers

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar van een Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Zuid Limburg. Ik heb meer dan 38 jaar ervaring als bouwkundige; in zowel het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw woning?  Ook voor een Bouwtechnische Inspectie bent u aan het goede adres bij Hans Hoedemaekers. Bij de aan- of verkoop van uw huis of gebouw, wilt u graag feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwkundige inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Met de opname in het register van het Nederlands register bouwkundig Inspecteurs (NRBI) wordt een belangrijke stap gezet in de erkenning van de kwaliteit van de bouwkundig inspecteur. Met trots zal ik in mijn omgeving als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) uiting hieraan geven middels mijn persoonscertificering en het keurmerk Rbi!

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

138 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

8.0
03 juni 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), Grijzegrubben Nuth (Door: Inge Reine)

Dhr. Hoedemaekers is zeer deskundig en voert het onderzoek zeer uitgebreid uit. Het rapport wordt op korte termijn uitgewerkt, 2 á 3 dagen. Hij houdt rekening met de aangegeven persoonlijke aandachtspunten en reageert snel op vragen, ook de vragen naderhand na het ter handstellen van het rapport. Ik heb zeker geen spijt van zijn diensten gebruik gemaakt te hebben.

10.0
03 juni 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6543 WR, Nijmegen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
31 mei 2024
Bouwgebrekenonderzoek, 3833 VR, Leusden (Door: Anoniem)

Zeer tevreden over de inzet en de (contra) deskundigenonderzoek met deskundigenverslag. De schade calculatie en het deskundigenverslag is goed opgesteld.
10.0
22 mei 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6114CZ Susteren (Door: Thom Winterink)

Geen beschrijving meegegeven...
8.0
14 mei 2024
Bouwgebrekenonderzoek, 6071CJ Swalmen (Door: Marianne Alers-Schuman)

Ik vind het een beetje lastig volgen allemaal.

Bekijk alle reviews en ervaringen (138)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden