Hans Hoedemaekers

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar/bouwkundige van DesignPlanning.nl, Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Zuid Limburg. Ik heb meer dan 38 jaar ervaring als bouwkundige; in zowel het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw woning?  Ook voor een Bouwtechnische Inspectie bent u aan het goede adres bij Hans Hoedemaekers. Bij de aan- of verkoop van uw huis of gebouw, wilt u graag feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwkundige inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Met de opname in het register van het Nederlands register bouwkundig Inspecteurs (NRBI) wordt een belangrijke stap gezet in de erkenning van de kwaliteit van de bouwkundig inspecteur. Met trots zal ik in mijn omgeving als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) uiting hieraan geven middels mijn persoonscertificering en het keurmerk Rbi!

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

6 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
17 juli 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 5091BE, Oost-, West- en Middelbeers (Door: Anoniem)

Vakkundig en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

10.0
25 juni 2020
Bouwgebrekenonderzoek, 6445CJ Brunssum (Door: Jos van Mil)

Dhr. Hoedemaekers is een kundig bouwkundig inspecteur en heeft bij ons een gedegen bouwgebreken onderzoek uitgevoerd. Hij is transparant over de kosten en communiceert helder. Dhr Hoedemaekers is bereid om duidelijke toelichting te geven op de uitkomsten van zijn bouwkundig onderzoek en maakt zaken voor ons zeer helder. Wij zijn zeer tevreden.

10.0
03 april 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 5666 RZ, Geldrop (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank dat u uw ervaring over de opleveringskeuring in Geldrop heeft gedeeld. Een mooie review voor mij als bouwkundig inspecteur. Mocht u nog vragen hebben over de opleveringskeuring of oplevergebreken dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Hans Hoedemaekers Register bouwkundig inspecteur Limburg.
Hans  Hoedemaekers
10.0
19 december 2019
Bouwkundige keuring , 5623GX Eindhoven (Door: Simon van Wijk)

Prima bouwkundige keuring in Eindhoven voor mijn klant,. Duidelijke uitleg en duidelijk bouwkundig rapport.

Met vriendelijke groet, 

Simon van Wijk Aankoopmakelaar

Geachte heer van Wijk, Dank voor het vertrouwen als aankoopmakelaar voor de bouwkundige keuring in Eindhoven en uw mooie recensie. Ik hoop dat u middels de bouwkundige keuring een wel overwogen aankoopbeslissing kunt maken samen met uw opdrachtgever. Met vriendelijke groet, Hans Hoedemaekers Register Bouwkundig Inspecteur Eindhoven e.o.
Hans  Hoedemaekers
8.0
18 november 2018
Bouwkundige keuring , 6431 EW, Hoensbroek (Door: Anoniem)

Goede bouwkundige keuring in Hoensbroek. Goed geregeld. 

Nette keuring door een correcte keurder
Fer Haas
Geachte heer Hoks, Bedankt voor de opdracht voor een bouwkundige keuring in Hoensbroek. Ik hoop dat u als aankoopmakelaar met de bouwkundige keuring voor uw klant het verschil kunt maken en tot een weloverwogen aankoopbeslissing heeft kunnen komen. Mocht u nog vragen hebben over de bouwkundige keuring in Hoensbroek dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Hans Register bouwkundig inspecteur Limburg
Hans  Hoedemaekers
Bekijk alle reviews en ervaringen (6)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden