Robert Benedictus

Als bouwkundig ingenieur heeft Robert Benedictus inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Van tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw en bestaande bouw. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een expertise rapport aanleveren. Mijn Bouwkundig Adviesbureau is in 2012 opgericht. U bent verzekerd van de juiste kennis en kunde door mijn jaren lange ervaring. 

Vanuit ons kantoor in Sneek verzorgen wij:
 • Bouwkundige keuring bij aankoop
 • Bouwkundige keuring bij verkoop
 • Opleverkeuring nieuwbouw
 • Contra-expertise bij onder andere aardbevingschade
 • Deskundigenonderzoeken & Deskundigenrapportages
 • Expertise in bouwkundige geschillen
 • Bouwtoezicht en  Directievoering
 • Projectmanagement
 • Meerjarenonderhoudsplanning
 • VvE Beheer

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Certificaten


Bekijk certificaten

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

 • Bouwkundige met persoonscertificering
 • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
 • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
 • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
 • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,7 / 5,0

60 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
17 april 2024
Bouwgebrekenonderzoek, 8636vd, Britswert (Door: Anoniem)

Deskundigenonderzoek over het geschil over de overschrijding van een hellend dak is goed verlopen. Het deskundigenverslag is verzorgt en duidelijk.
Dankuwel heer Verbruggen. Het was een mooie opdracht om voor Loyalexperts uit te voeren. Door Loyalexperts goed voorbereid met een heldere vraagstelling. Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register Bouwkundig Inspecteur
Robert Benedictus
8.0
17 april 2024
Deskundigenonderzoek (ver) bouw Rbi, 2517TG, Den Haag (Door: Anoniem)

Bindend advies - bouwtechnisch en energetisch onderzoek uitgevoerd. Het opleveren van het deskundigenverslag heeft wel lang op zich laten wachten.
10.0
16 april 2024
Deskundigenonderzoek (ver) bouw Rbi, 8262AP, Kampen (Door: Anoniem)

Duidelijke deskundigen verslag.
10.0
21 februari 2024
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8414 MB Nieuwehorne (Door: Olaf Teunissen)

Robert heeft ons voor de 2e maal een uitstekend rapport geleverd. Hij neemt altijd ruim de tijd om alle aspecten behorende bij deze keuring goed ze onderzoeken.

Beste Olaf, Dankjewel voor je mooie beoordeling. De aankoop van een woning is een grote stap. Een goede bouwkundige keuring met uitleg ter plekke is daarbji belangrijk om te weten wat je koopt. Fijn dat je onze werkwijze waardeert.
Robert Benedictus
10.0
27 juni 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8621 BG Heeg (Door: Maarten van Grafhorst)

Geen beschrijving meegegeven...
Dank je wel voor de beoordeling Maarten. Het was een prettige aankoopkeuring en ook een mooie gelegenheid om jullie plannen kort door te nemen. Ook goed om met elkaar te zien waar de problemen in deze woning zitten en hier een toelichting op te geven. Geeft meer inzicht. Succes met de verdere stappen in het koopproces en als het doorgaat alvast veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register Bouwkundig Inspecteur
Robert Benedictus
Bekijk alle reviews en ervaringen (60)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden