Robert Benedictus

Als bouwkundig ingenieur heeft Robert Benedictus inmiddels ruim 20 jaar ervaring aan de bouwkundige adviserende kant van de bouw. Van tekenaar en ontwerper via het bouwtoezicht en directievoering  heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround bouwkundig inspecteur en adviseur voor nieuwbouw en bestaande bouw. Door deze brede achtergrond kunnen we u Onpartijdig en Betrouwbaar een vakkundig gekeurd rapport aanleveren. Benedictus Bouwkundig Adviesbureau is in 2012 opgericht door Robert Benedictus.

Vanuit ons kantoor in Sneek verzorgen wij:
 • Bouwkundige keuring bij aankoop
 • Bouwkundige keuring bij verkoop
 • Opleverkeuring nieuwbouw
 • Contra-expertise bij onder andere aardbevingschade
 • Expertise in bouwkundige geschillen
 • Bouwtoezicht en  Directievoering
 • Projectmanagement
 • Meerjarenonderhoudsplanning
 • VvE Beheer

We zijn er trots op dat deze kennis en kunde door het NRBI op de juiste wijze gewaardeerd word door een persoonlijke certificering als Register Bouwkundig Inspecteur. Wij maken met het NRBI en haar leden het verschil in het woud van bouwkundig inspecteurs. Onze Register bouwkundig inspecteurs houden zich aan de beroeps en gedragscodes van het NRBI. Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eissen en inspectie richtlijn en vallen onder het kwalteitstoezicht van het NRBI.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

 • Bouwkundige met persoonscertificering
 • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
 • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
 • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
 • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

17 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
04 november 2020
Bouwkundige keuring verkoop (Rbi), 8899 AD Oost-Vlieland (Door: John P. Deen)

Vlotte afspraak, vriendelijk, een luisterend oor en maakte een deskundige, ervaren en betrouwbare indruk.

Geachte heer Deen, Dank voor het vertrouwen en mooie review voor de bouwkundige keuring in Oost-Vlieland. Wat blijft het voor mij als bouwkundige toch een mooie reis naar Oost-Vlieland. We keuren niet veel op Oost-Vlieland maar het is telkens weer de moeite waard voor mij als register bouwkundige. Mocht u nog vragen hebben over het bouwkundig rapport dan weet u mij te vinden. Met vriendelijke groet, Register bouwkundig Inspecteur Robert Benedictus.
Robert Benedictus
10.0
23 oktober 2020
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 8441BS, Heerenveen (Door: Anoniem)

Wij zijn erg tevreden over de snelle uitvoering van de bouwkundige keuring Heerenveen, uitleg en verrichte werkzaamheden. 

Beste Mevrouw Kloosterman, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Ik vind het altijd fijn om jullie, als kopers, wat extra informatie tijdens de keuring te kunnen geven over hoe bepaalde aandachtspunten van de woning opgelost kunnen worden. Veel succes met de verbouwing! Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register bouwkundig inspecteur Friesland
Robert Benedictus
10.0
10 oktober 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 8501 PC Joure (Door: Carla Tijssen)

Robert was prettig in de omgang en terzake kundig. Hij heeft ons betrokken bij de bouwkundige opname en het bouwkundig rapport vlot gemaakt. Dankjewel.

Beste Carla, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Bij een bouwkundige keuring vind ik het belangrijk dat jij, als aanvrager, een goed inzicht krijgt in de woning. Dit krijg je niet alleen door het rapport, maar ook door een goede uitleg ter plekke over het probleem en de mogelijke oplossing, zoals het vochtprobleem in de kelderkast. Succes met de koop. Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register bouwkundig inspecteur Friesland
Robert Benedictus
10.0
10 oktober 2020
Bouwkundige keuring NHG-Rbi, 8921 EB Leeuwarden (Door: Marc Hoos)

De bouwkundige inspectie pand te Leeuwarden liep zeer prettig. Kundige bouwkundige inspecteur die de tijd neemt om zaken goed te beoordelen en ook adviseert hoe je zaken op kunt lossen en of dient aan te pakken.

Zeer zeker te raden van de dienstverlening gebruik te maken. Gr  Marc Hoos

Beste Marc, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Uiteraard probeer ik mijn advies zo goed mogelijk af te stemmen op de te kopen woning. en de vragen die er spelen. Succes met de koop. Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register bouwkundig inspecteur Friesland
Robert Benedictus
10.0
09 oktober 2020
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 8607BX, Sneek (Door: Anoniem)

Robert is zeer deskundig en erg vriendelijk. Ik kreeg een duidelijke uitleg over verschillende zaken tijdens de opleveringskeuring van onze nieuwbouw en hij kijkt kritisch naar alle opleverpunten. Ik ben zeer tevreden!

Beste Mariska, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Natuurlijk doe ik mijn best om jou belang bij de oplevering zo goed mogelijk te behartigen, wat extra uitleg over de moderne technieken vind ik daarbij wel op zijn plaats. Hoewel de keuken niet onder de bouwkundige oplevering viel, hoop ik wel dat je deze opleverpunten nog goed hebt kunnen bespreken met de keukenleverancier. Ik wens je nogmaals veel woonplezier in dit prachtige appartement. Met vriendelijke groet, Robert Benedictus Register bouwkundig inspecteur Friesland
Robert Benedictus
Bekijk alle reviews en ervaringen (17)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden